OnePlus 8 Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα με πράσινες οθόνες

, OnePlus 8 Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα με πράσινες οθόνες

Τα νέα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro έχουν κυκλοφορήσει με τους πρώτους καταναλωτές να τα έχουν εδώ και λίγες μέρες στα χέρια τους φαίνεται όμως ότι κάποιοι από αυτούς και συγκεκριμένα κάτοχοι του 8 Pro να αντιμετωπίζουν ενοχλητικά προβλήματα με μια πράσινη απόχρωση να εμφανίζεται στην οθόνη τους.

Αυτό που συμβαίνει είναι να εμφανίζεται μια πράσινη απόχρωση στην οθόνη όταν κοιτάς το OnePlus 8 Pro στο σκοτάδι.Τα συγκεκριμένα προβλήματα ξεκίνησαν να γίνονται γνωστά άμεσα με αναρτήσεις χρηστών τόσο στο Reddit όσο και στο OnePlus Forum με… ντοκουμέντα!

Ένα ακόμα πρόβλημα που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι είναι η εμφάνιση μαύρων στιγμάτων κάτι σαν artifacts σε σκούρες προς μαύρες περιοχές της οθόνης. Ναι και αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κατόχους του OnePlus 8 Pro όχι του “απλού 8”.

, OnePlus 8 Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα με πράσινες οθόνες

H κατασκευάστρια εταιρεία αντέδρασε άμεσα ενημερώνοντας τους πελάτες της ότι, “Η ομάδα μας ερευνά αυτές τις αναφορές για να εντοπίσει τις καλύτερες λύσεις και θα εκδώσει ενημερώσεις μόλις αυτές είναι έτοιμες. Όσον αφορά την πράσινη απόχρωση, εργαζόμαστε για να το επιλύσουμε στο επόμενο OTA update”.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πόσους πελάτες έχουν επηρεάσει τα συγκεκριμένα προβλήματα. Να υπενθυμίσουμε ότι προβλήματα με πράσινη απόχρωση έχουν και κάποια Galaxy S20 Ultra και αναμένεται επίσης να λυθούν με κάποιο επερχόμενο update.

Το δικό μας OnePlus 8 Pro αναμένεται να φτάσει στα χέρια μας την επόμενη εβδομάδα και είναι από την πρώτη φουρνιά! Ευχόμαστε όμως να είμαστε από τους τυχερούς που δεν θα έχουν τα συγκεκριμένα προβλήματα και πράσινο θα είναι μόνο το χρώμα της πλάτης του κινητού! Για να δούμε…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimm

ιδιο προβλημα και με τα mate 10 pro. Δεν λυνεται με κανενα update.

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνώ.Αληθεια τι συμβαίνει -τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα- όταν έχεις συσκευή με τέτοιο θέμα? Γίνεται αντικατάσταση συσκευής?

Γιώργος

Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι το ίδιο πρόβλημα με τα huawei.Εκείνα πρασίνιζαν σιγά σιγά με το καιρό απο τις άκρες δεξιά και αριστερά και έρχοταν προς τη μέση της οθόνης.
Έδωσα και το 7t pro με σκοπό το 8pro…. λες να ξεμείνω με το s6? 😜

Baioss

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για software update που λύνει το θέμα. Δεν είναι hardware το πρόβλημα.

jimm

μιλαμε για το ιδιο πρόβλημα σε καινουρια mate 10 pro με πρασινη οθονη στο επανω μερος και ορατό με dimming σε χαμηλη φωτεινότητα.Και η huawei ελεγε οτι το διορθωσε με update αλλα το προβλημα ειναι hardware.Μειωσαν την φωτεινότητα και απλα εγινε λιγοτερο ενοχλητικό, το παρατηρεις πλεον μονο στην χαμηλωτερη φωτεινοτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.