OnePlus 8 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120Hz

, OnePlus 8 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Η OnePlus μόλις παρουσίασε μέσα από το κανάλι της στο YouTube το νέο flagship smartphone το οποίο ακούει στο όνομα OnePlus 8 Pro και το οποίο φέρνει νέα χαρακτηριστικά τα οποία υπόσχονται να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών. Μαζί με το OnePlus 8 Pro ανακοινώθηκε και το απλό OnePlus 8.Ας μην τα πολυλογούμε όμως πάμε αμέσως στην παρουσίαση του smartphone.

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus 8 Pro φιλοξενεί οθόνη 6.78 ιντσών τύπου Fluid AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 3.168 x 1.440 pixels με την μέγιστη φωτεινότητα να φτάνει τα 1300 nits. Το front panel έχει μία μικρή αλλαγή και αντί για όλο οθόνη φιλοξενεί μία κάμερα η οποία κρύβεται στο punch-hole της πάνω αριστερά γωνίας.

Εσωτερικά υπάρχει ο Snapdrgon 865 ο οποίος υποστηρίζει το 5G και συνδυάζεται με μνήμη RAM η οποία ξεκινάει από τα 8GB και φτάνει έως και τα 12GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 128GB και φτάνει έως και τα 256GB.

Στον τομέα της κάμερας υπάρχουν τέσσερις κάμερες εκ των οποίων οι δύο είναι 48MP. Πιο συγκεκριμένα, η μία είναι κύρια και έχει f/1.7 και υποστηρίζεται από OIS ενώ η άλλη είναι ultrawide και έχει f/2.2. Οι άλλες δύο κάμερες είναι 8MP telephoto με 3x optical zoom και OIS καθώς και 5MP color filter. Η front facing κάμερα ανέρχεται στα 16MP.

Το τηλέφωνο υποστηρίζει 30W fast charge και 30W fast wireless charge ώστε να φορτίζεται γρήγορα η μπαταρία των 4.510mAh. Τέλος, το τηλέφωνο υποστηρίζει Wi-Fi 6, έχει πιστοποίηση IP68 και θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Black Onyx, Ultramarine Blue και Glacial Green.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Πολυ καλο και ωραιο χρωμα αλλα η ελειψη jack με χαλαει!!

Versavel

Τουμπανάρα οδοστρωτήρας. Όποιος το πάρει θα λέει ότι έχει τον ‘Μέσι’ των smartphones. Κάποιοι θα βγουν και θα βρουν πάλι την τρίχα να την κάνουν τριχιά, ότι ήθελα να έχει αυτό, ήθελα να έχει εκείνο κτλ. με πρώτο από όλα την οθόνη που αγγίζει πλέον τις 6.8 ίντσες. Γουστάρω οθονάρα, σκέτη ηδονή. Αισθητήρας Sony IMX689, διάφραγμα 1.7 και πάει λέγοντας.
Γέλασα λίγο με τον τίτλο του άρθρου που γράφει “με οθόνη Amoled”. Καλά, ένα τέτοιο αριστούργημα θα είχε IPS LCD; Ο τίτλος έπρεπε να είναι: “με αισθητήρα Sony IMX689”. 😀😀😀

I am

Ποιός θα πίστευε ότι κάποια one plus Θα βγάζει πιο όμορφα κινητά από κολοσσούς…

kostas

εμενα μου κανει εντυπωση που ειναι ποιο ελαφρυ απο το 7t pro παρολο που εχει ενα σωρο καλουδια μεσα.δυνατο κινητο αλλα φετος θα μεινω με το 7t pro

Ιωάννης jb

Γιατί κάνετε έτσι;
Γιατί τέτοια χαρά κ ικανοποίηση;
Θα καθίσω να δω ένα βίντεο και θα ανεχτώ να φαίνεται στην άκρη η τρύπα της κάμερας?
Γιατί να επικροτώ τέτοιου είδους design?
Εβγαλε όμορφο ο Θεός να το κάνει, αδιάβροχο τηλ που εγώ έχω από το 15!
Και η Sony το είχε το 13! καλώς ήρθες one plus στο 2013 καλά πας! Είσαι μόνο 7 χρόνια πίσω!
Τώρα λίγο να δεις και το design το οποίο είναι ένα χάλι! Ελπίζω να σε πάρει λιγότερο από 7 χρόνια

forneverarrow

Το τραγικό είναι ότι το υποδέχτηκαν όλοι σαν να περίμεναν το μεσσία!! Και τι έκανε στην τελική η One Plus? Όσα έκαναν η Samsung, η Sony, η LG και η Huawei όλα τα προηγούμενα χρόνια…

Anonymous

Και τι να κάνουν να μην βάλουν καθόλου selfie camera ;;; Ή να βάλουν αυτήν την αποτυχία που άνοιγε από πάνω, που χάλαγε μέσα σε έναν χρόνο και δεν επιτρέπει την αδιαβροχοποίηση ;

djfapples

Κ η πολύ carved οθόνη δεν μου αρέσει ίσως κάνει θολούρα ανάλογα τη γωνία θέασης. Πάντως θα είναι ένα σφαιρατο κινητό

Versavel

Όταν δεν έχεις τα λεφτά για να αγοράσεις κάτι τότε μην το κατηγορείς. Μονός σου είπες ότι έχεις ένα τηλέφωνο από το 2015. Αδιαβροχοποιήσεις και βλακείες, λες και κάθε μέρα μπαίνεις στο ντουζ με το κινητό ή πέφτει πάνω του κάνα ποτήρι νερό. Είναι πολλά κινητά που είναι αδιάβροχα σε πληροφορώ αλλά δεν θέλουν να περνάνε πιστοποιήσεις για να μην τις πληρώνουν, δεν είναι τζάμπα.
Λοιπόν, επειδή κάθε κινητό είναι προσωπική υπόθεση και ανάλογα με τις ανάγκες και την τσέπη του καθενός, εμένα μου αρκεί που έχει δύναμη, οθονάρα και έναν αισθητήρα διαμάντι IMX689 της Sony. Μόνο για αυτά, ναί εγώ το πληρώνω. Τα περί τρυπών όταν βλέπω βίντεο και τα περί design ούτε που με αγγίζουν. Το OnePlus 8 είναι κούκλα. Lamborghini.

Ιωάννης jb

Εχω κινητο αδιαβροχο απο το 15 δε σημαίνει οτι χρησιμοποιώ το ιδιο κινητο το 2020!
Λεφτα δεν εχω? Που το καταλαβες ρε φίλε εσυ είσαι καλός!
Αδιαβροχοποίηση και βλακείες που εχει απο φέτος και άλλα πολλά τα οποία καποια στιγμή στο μέλλον θα βάλει και αυτην!
Κούκλα λαμποργκινι το one plus! ok! παρτο!! τα περαστικά μου

Versavel

Φίλε μου γράψε μου τι συσκευή έχεις και να δεις που και εγώ θα σου βγάλω αμέσως 3-4 ελαττώματα της. Που μπορεί να μην έχει για σένα κανένα αλλά για μένα θα είναι ελαττώματα. Αυτό θέλω να πω. Ότι οποιαδήποτε εταιρία βγάλει ένα κινητό που θα κοστίσει ακόμα και 50.000 ευρώ, όχι αδιάβροχο αλλά και από πυρηνική έκρηξη να γλυτώσει, πάλι κάποιοι θα βγουν και θα βρουν κάτι. Εσύ βρήκες την τρύπα της selfie και την αδιαβροχοποίηση. Άλλος θα βρει το design και γιατί έχει curved glass καί γιατί είναι τετράγωνο και δεν είναι τρίγωνο. Και μένα στις Lamborghini δεν μου αρέσουν τα πίσω φανάρια τους αλλά αυτό δεν θα με εμπόδιζε αν ήμουν εκατομμυριούχος να αγοράσω μία.

djfapples

Καλά περί γούστου ουδεν σχόλιο απλά κάποια κινητά που ήταν πρωτοπόρα για την εποχή τους κατηγορήθηκαν λόγω design λόγω bezel παρολο τα καλα που είχαν αδιαβροχοποιηση, γυαλί μπροστά πίσω.,υψηλη ανάλυση οθόνης. 4κ βίντεο, stereo speakers κ σιγά σιγά όλοι ακολουθησαν (από έναν xperia fan)

djfapples

Δεύτερη μου επιλογή αν έπαιρνα κινητό άμεσα μετά το XPERIA 1 II

forneverarrow

Ωραία δουλειά από την One Plus, τα specs δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Κάποιες παρατηρήσεις “στο περιθώριο” που λένε: Που πήγε το “flagship killer”?? Το never settle?? Όχι ότι με νοιάζει κιόλας γιατί δεν θα έδινα ποτέ λεφτά σε μια εταιρία που πουλάει μόνο online (ναι, είμαι παλιομοδίτης και ιδιότροπος, θέλω πριν δώσω ένα μισθό για κινητό να το κρατήσω στα χέρια να δω αν μου κάνει). Αλλά κουβέντα να γίνεται. Πριν 1-2 χρόνια έκαναν ολόκληρη “σταυροφορία” οι οπαδοί των One Plus για να αποδείξουν ότι όλοι οι άλλοι που πληρώνουν ένα χιλιάρικο για flagship είναι κορόιδα ενώ εκείνοι με 500-600€ έπαιρναν συσκευή που τσάκιζε κόκαλα! Ότι και καλά μας “δουλεύουν” οι άλλοι και βγάζουν 700€ κέρδος από τις συσκευές που κοστίζουν 1000… Και τώρα ιδού!! Στο χιλιάρικο και το 8 Pro και με μηδενικά έξοδα για μαρκετινγ!! Όλα στην τσέπη. Έξυπνη τακτική… Wireless charging επιτέλους αλλά… μόνο με το δικό τους φορτιστή!! Μόνο με 5w σε universal φορτηστές… 30w μόνο με τον δικό τους στα 70€!! Κατάφεραν να κάνουν proprietary το wireless charging οι αθεόφοβοι τη στιγμή που και η Apple πάει με το Qi standard όπως όλοια οι άλλοι!! Χαχαχα… άρχισα να νιώθω ότι τα Galaxy είναι περισσότερο flagship killers… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου. Η σκληρή αλήθεια δυστυχώς. Παρόλα αυτά θα ήθελα να προσθέσω ότι πλέον όλες οι ναυαρχίδες παίζουν στο χιλιάρικο και θα δούμε στις πωλήσεις ποια εταιρεία εμπιστεύεται ο μέσος καταναλωτής σε αυτό το εύρος τιμών.

Nickolas

Στο μεταξύ έχουν λυσσάξει όλοι να το συγκρίνουν με το galaxy s20 ultra για να μπορέσουν να το βγάλουν vfm λόγω της διαφοράς των 400 ευρώ, τη στιγμή που υπάρχει το S20+ με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά, αλλά καλύτερη κάμερα και σχεδόν ίδια τιμή, ακόμη και στη Ελλάδα.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το one plus έχει 5G ενώ η έκδοση του Galaxy με το 5G είναι 100 ευρώ ακριβότερη, αλλά και πάλι αμφιβάλλω αν θα πειράξει πολύ κόσμο αυτό το γεγονός.

Kostas

Συγκρίνεις το galaxy σε θεμα ταχυτητας σε θεμα launcher και σε θεμα after sale services με την oneplus? Η μερα με την νυχτα ειναι

Nickolas

Δε έκανα σύγκριση σε τίποτα από αυτά που αναφέρεις, αλλά η μέρα με τη νύχτα δεν είναι και το λένε και αυτοί που κάνουν τις συγκρίσεις αυτή τη στιγμή στα δύο τηλέφωνα, για την ακρίβεια λένε ότι δε βλέπουν διαφορά στην ταχύτητα, ακόμη και τον exynos να λάβουμε υπόψη στις ευρωπαϊκές εκδόσεις των Galaxy οι διαφορές είναι αμελητέες. After sales services φαντάζομαι εννοείς τις αναβαθμίσεις που θα πάρει στην πορεία ένα κινητό που στην περίπτωση των Galaxy είναι δύο χρόνια σε μεγάλες εκδόσεις λειτουργικού και τρία για την one plus και στην πορεία και οι δύο δίνουν security updates για μερικά χρονια, οπότε και εδώ οι διάφορες είναι πολύ μικρές. Αν αναφέρεσαι στο service για το hardware των συσκευών η one plus έχει πολύ καλό service απλά χρειάζεται να το στείλεις με courier στο εξωτερικό, για την περίπτωση της Samsung έχει εξαιρετικό service εδώ στην Ελλάδα.

Kostas

Μην ξεχνας πως σε 7 μερες περιπου εχεις την συσκευή σου πισω με πληρωμενα τα εξοδα αποστολης,οπου σε αντίθεση με την samsung θα περιμενεις και ενα μηνα.ετυχε να στειλω την συσκευή για αλλαγή οθόνης και σε 3 εργασιμες πηγε και ηρθε

Nickolas

Ναι το γνωρίζω έχω ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια για το service, τώρα για Samsung προσωπικά πριν αρκετά χρόνια όταν χρειάστηκε έκανε μια βδομάδα να πάει και να έρθει. Για όσους πάντως έχουν κινητό Samsung προτείνω να το στέλνουν στη Smartec στο Χαϊδάρι στην Αθήνα που επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Η Arvato που έχει επίσης service για Samsung είναι της υπομονής.

forneverarrow

Δεν είναι τόσο θέμα σύγκρισης αλλά αξιοπιστίας. Ξέρουμε τη Samsung (με τα καλά και τα κακά της) για μια δεκαετία στο χώρο των flagship. Δεν θα πάω να πληρώσω τα ίδια λεφτά σε κάποιον που κυριολεκτικά είδε φως και μπήκε! Μέχρι χτες πούλαγε ουσιαστικά μια οθόνη και ένα Snapdragon στα μισά λεφτά από ότι οι άλλοι ενώ είχε τα μισά features από τον μέσο όρο των flagships. Τώρα τα έδωσε όλα για ποιο λόγο? Σημαίνει ότι είτε δεν τα έβγαζε πέρα πλέον οικονομικά ή ότι σκόπιμα έμπαινε μέσα τόσα χρόνια για να μπορέσει να αποκτήσει έρεισμα στην αγορά και να γίνει όνομα. Οποίοι και να είναι οι σχεδιασμοί τους, είναι νωρίς για να την προτιμήσω έναντι της Samsung. Αστους να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι και αν αποδείξουν ότι αξίζουν τα ξαναλέμε…

Kostas

Νομίζω οτι εχουν καποια χρονια στην αγορα,σιγουρα το μεγαλο αλμα εγινε με την έλευση του 7 οποτε πιστευω προσωπικα πως δικαιούται μια ευκαιρία,και οχι επειδη ειμαι κάτοχος oneplus,νομιζω πως δυσκολα θα έφευγα απο το oxygen os,και αν εφευγα θα πηγαινα σε iphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.