OnePlus 8 Pro: Φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

, OnePlus 8 Pro: Φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Η OnePlus φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τα OnePlus 8 και 8 Pro το επόμενο διάστημα, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες πληροφορίες να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σήμερα, διέρρευσε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του OnePlus 8 Pro το οποίο εντοπίστηκε στα χέρια χρήστη. Το design της πλάτης δεν επιβεβαιώνεται καθώς το τηλέφωνο βρίσκεται μέσα σε μία θήκη, ωστόσο μπορούμε να δούμε ότι θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Επιπλέον, φωτογραφήθηκε και το front panel ωστόσο δεν μπορούμε να αντλήσουμε καμία πληροφορία από αυτήν την φωτογραφία.

, OnePlus 8 Pro: Φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus 8 Pro φημολογείται ότι θα έχει 6.78 ιντσών οθόνη τύπου S-AMOLED με ανάλυση QuadHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο front panel λέγεται ότι θα δούμε ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία το οποίο θα φιλοξενεί μία κάμερα στα 16MP.

Τα γρανάζια θα γυρίζει ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8 ή 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 128 ή 256GB. Στον τομέα της κάμερας θα υπάρχει όπως είπαμε τετραπλή διάταξη με δύο κάμερες στα 48MP, μία 8MP και μία 5MP.

Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.510mAh και θα υποστηρίζει 30W fast charge και wireless fast charge ενώ θα έχει και δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης 3W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

Τι το κανει Oneplus 8? Οι φωτο ειναι χαλια, θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε

Baioss

Ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δείχνει το OP8 Pro, είναι ίσως ότι στο πλάι φαίνεται να υπάρχει εγκοπή για το alert slider. Βέβαια όπως λες κι εσύ, μπορεί να είναι ένα οποιοδήποτε smartphone και αυτο το κουμπί να είναι το power button ας πούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.