OnePlus 8 Pro: Hands-on video επιβεβαιώνει 120Hz οθόνη

, OnePlus 8 Pro: Hands-on video επιβεβαιώνει 120Hz οθόνη

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η OnePlus θα παρουσιάσει τα OnePlus 8 και 8 Pro, δύο smartphone τα οποία θα αντικαταστήσουν τα OnePlus 7T και 7T Pro τα οποία κυκλοφόρησαν το φθινόπωρο του 2019. Λίγο πριν την παρουσίαση των δύο smartphone ο Marques Brownlee γνωστός ως MKBHD ανέβασε στο Twitter ένα ολιγόλεπτο hands-on video το οποίο επιβεβαιώνει τα 120Hz του OnePlus 8 Pro καθώς και τα 240Hz του touch sampling rate.

https://twitter.com/MKBHD/status/1249716309627154432

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus 8 Pro αναμένεται να έχει οθόνη 6.78 ιντσών Fluid AMOLED οθόνη με ανάλυση 3168 x 1440 pixels και θα υποστηρίζει όπως αναφέρθηκε ρυθμό ανανέωσης 120Hz στην μέγιστη ανάλυση. Στο front panel αναμένεται να δούμε punch-hole το οποίο θα φιλοξενήσει την κάμερα των 16MP ωστόσο το hands-on video του MKBHD δεν το επιβεβαιώνει αυτό.

Εσωτερικά θα βρίσκεται ο Snapdragon 865 με 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα θα έχει τετραπλή διάταξη και θα αποτελείται από δύο κάμερες στα 48MP, μία 8MP telephoto με 3x optical zoom και 5MP color sensor.

Τέλος, ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.510mAh η οποία θα υποστηρίζει fast charge και fast wireless charge 30W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.