OnePlus 8 Pro: Real life φωτογραφία λίγο πριν την παρουσίαση

, OnePlus 8 Pro: Real life φωτογραφία λίγο πριν την παρουσίαση

Τα OnePlus 8 και 8 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα αύριο από την Κινεζική εταιρεία και μια μέρα πριν real life φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά και σχεδιασμό της Pro έκδοσης. Επιπλέον, το smartphone εντοπίστηκε και σε ένα βίντεο στο YouTube επιβεβαιώνοντας τον σχεδιασμό της πλάτης. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν την κάθετη διάταξη της κάμερας ενώ παρών δίνει και το punch-hole στην πάρω αριστερά γωνία του front panel.

, OnePlus 8 Pro: Real life φωτογραφία λίγο πριν την παρουσίαση

Χαρακτηριστικά

Όπως μπορούμε να δούμε στην παραπάνω φωτογραφία το OnePlus 8 Pro θα έχει οθόνη 6.78 ιντσών με panel τύπου Fluid AMOLED, ανάλυση 3168 x 1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 865 της Qualcomm σε συνδυασμό με 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα του smartphone θα έχει τετραπλή διάταξη εκ των οποίων οι δύο αισθητήρες θα είναι 48MP και θα ανήκουν στην Sony. Βέβαια, οι δύο αισθητήρες θα έχουν διαφορές μεταξύ τους αφού ένας είναι ο Sony IMX689 και ο άλλος ο Sony IMX586 με φακό ultrawide. Την κάμερα αυτή θα συνοδεύουν telephoto στα 8MP με 3x optical zoom και 5MP color sensor. Η front facing κάμερα θα ανέρχεται στα 16MP.

Τέλος, η μπαταρία του smartphone θα έχει χωρητικότητα 4.510mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη ενσύμαρτη και ασύρματη φόρτιση 30W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.