OnePlus 8T: Ανακοινώνεται επίσημα στις 14 Οκτωβρίου

, OnePlus 8T: Ανακοινώνεται επίσημα στις 14 Οκτωβρίου

Όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η OnePlus θα κυκλοφορήσει μία αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής που κυκλοφόρησε στην αρχή του έτους, του OnePlus 8. Σε αντίθεση όμως με τα OnePlus 7 Pro και OnePlus 7T Pro, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο μία συσκευή, το OnePlus 8T.

Πλέον η OnePlus μας γνωστοποιεί πως το OnePlus 8T θα ανακοινωθεί στις 14 Οκτωβρίου, στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε live το εν λόγω event, μπορείτε να μπείτε σε αυτό το link. Όπως γράφει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, το event φαίνεται να έχει τίτλο “Ultra Stops at Nothing”, κάτι που μας προετοιμάζει για συσκευή με ακόμα καλύτερες επιδόσεις, με το επερχόμενο OnePlus 8T να διαθέτει μια σειρά νέων τεχνολογιών για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης.

, OnePlus 8T: Ανακοινώνεται επίσημα στις 14 Οκτωβρίου

Ο Pete Lau, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, δήλωσε:

Η OnePlus αναζητά πάντα ευκαιρίες για να φέρει στο προσκήνιο την τελευταία τεχνολογία στους tech-savvy χρήστες μας, αμέσως μόλις αισθανθούμε ότι πληροί τα υψηλά πρότυπα μας. Με το επερχόμενο OnePlus 8T, ανεβάζουμε για άλλη μια φορά τα standards μας όσον αφορά τη συνολική εμπειρία χρήστη, χάρη σε ορισμένες νέες δυνατότητες που είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά σε μια συσκευή OnePlus. Είμαι βέβαιος ότι το OnePlus 8T θα ξεπεράσει για άλλη μια φορά τις προσδοκίες και θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Νέες πληροφορίες και renders του επερχόμενου flagship

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.