OnePlus 8T: Εμφανίστηκε στο GeekBench με Android 11 και 8GB RAM

, OnePlus 8T: Εμφανίστηκε στο GeekBench με Android 11 και 8GB RAM

Όπως είναι γνωστό, η OnePlus βγάζει δύο ναυαρχίδες κάθε χρόνο, τουλάχιστον από το OnePlus 3 και μετά. Αφού έχουμε μπει ήδη στο τρίτο τρίμηνο του έτους, αναμένουμε και την κυκλοφορία των Τ εκδόσεων των OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μία άγνωστη συσκευή της εταιρείας, με κωδικό μοντέλου KB2001, πέρασε από το GeekBench, το οποίο και αναμένουμε να είναι είτε η απλή είτε η Pro έκδοση του OnePlus 8T. Η συσκευή έχει επεξεργαστή Snapdragon 865, λογικά το Plus μοντέλο αλλά το GeekBench δε τα διαχωρίζει, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως η συσκευή τρέχει ήδη Android 11, του οποίου ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα η τελική έκδοση.

, OnePlus 8T: Εμφανίστηκε στο GeekBench με Android 11 και 8GB RAM

Το KB2001 κατάφερε να φτάσει τους 912 πόντους στο single-core και τους 3.288 πόντους στο multi-core test. Βέβαια, πλέον η OnePlus έχει και mid-range στην αγορά, το OnePlus Nord, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί τιμολογιακά η εταιρεία στα επερχόμενα μοντέλα.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.