OnePlus 8T: Επίσημα με την καλύτερη flat 120Hz οθόνη της αγοράς

Όπως περιμέναμε, η OnePlus ανακοίνωσε το νέο της flagship, με το OnePlus 8T να έρχεται να προσφέρει την καλύτερη flat 120Hz οθόνη στην αγορά. Το νέο flagship έρχεται με flat οθόνη 6,55 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση FHD+, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz. Η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει έως και τα 1.100 nits, ενώ προσφέρει και υποστήριξη περιεχομένου HDR10+.

Σύμφωνα με το DisplayMate, η οθόνη του OnePlus 8T έχει βαθμολογηθεί ως A+, δηλαδή είναι στην καλύτερη κατηγορία. Όπως σημειώνει η OnePlus, αυτή είναι η πρώτη flat 120Hz οθόνη που φτάνει αυτή τη βαθμολογία. Η οθόνη είναι flexible, που σημαίνει πιο λεπτή και πιο ελαφριά, με καλύτερες γωνίες θέασης. Η εταιρεία είναι περήφανη για την πιστότητα των χρωμάτων της, καθώς σύμφωνα με τη μέτρηση JNCD είναι περίπου στο 0.3. Οτιδήποτε κάτω από 1 JNCD για το ανθρώπινο μάτι μεταφράζεται ως πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων, κάτι που σημαίνει ότι το 8T έχει τα πιο πιστά χρώματα από οποιοδήποτε smartphone της αγοράς.

Στο εσωτερικό του OnePlus 8T βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 865 και όχι τον Snapdragon 865+, συνοδευόμενο από έως και 12GB μνήμης RAM και έως και 256GB UFS 3.1 εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Η εταιρεία προσφέρει ακόμα καλύτερο σύστημα ψύξης της συσκευής, συνδυάζοντας copper, graphite και μεγαλύτερο σύστημα ψύξεις εσωτερικά κατά 285% (σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα).

Η νέα τεχνολογία Warp Charge 65 είναι η γρηγορότερη φόρτιση που έχουμε δει ποτέ σε συσκευή της OnePlus, προσφέροντας 60% φόρτιση μέσα σε 15 λεπτά. Για πλήρη φόρτιση, το OnePlus 8T χρειάζεται περίπου 39 λεπτά. Η νέα συσκευή έχει πλέον 2 διαφορετικές μπαταρίες, αλλά και 12 αισθητήρες θερμότητας μέσα στις μπαταρίες. Μετά από 800 πλήρης φορτίσεις, το OnePlus 8T θα έχει ακόμα πάρω από 80% υγεία μπαταρίας. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.500mAh, ενώ προσφέρει μέσα στη συσκευασία δωρεάν το νέο φορτιστή Warp Charge 65T.

Το τετραπλό σύστημα κάμερας του OnePlus 8T έρχεται με κύριο αισθητήρα 48MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 16MP ultra-wide αισθητήρα 123 μοιρών, macro αισθητήρα και έναν monochrome. Η κάμερα μπορεί πλέον να αλλάζει από μόνη της λειτουργία, ανάλογα τις συνθήκες φωτισμού. Μέσω του Video NightScape μπορείτε να βγάλετε βίντεο ακόμα και τη νύχτα, ενώ υποστηρίζεται πλέον και Video Portraits. Ο νέος αλγόριθμος για σταθεροποίηση βίντεο χρησιμοποιεί το EIS και δεδομένα από το γυροσκόπιο για ακόμα πιο σταθερό βίντεο, με υποστήριξη ακόμα και 21:9 βίντεο.

Οι προ-παραγγελίες για το OnePlus 8T ξεκινούν από σήμερα, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται στις 20 Οκτωβρίου. Η τιμή της έκδοσης με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου ανέρχεται στα 679 ευρώ, με την ακριβότερη 12GB/256GB έκδοση να κοστίζει 799 ευρώ. Τα δύο διαθέσιμα χρώματα είναι το Lunar Silver και Aquamarine Green.

Επεξεργάστηκε την 14 Οκτωβρίου 2020 18:09

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.