OnePlus 8T: Έρχεται με αυξημένη τιμή;

, OnePlus 8T: Έρχεται με αυξημένη τιμή;

Πριν λίγες ώρες μάθαμε πως η OnePlus θα ανακοινώσει επίσημα το OnePlus 8T στις 14 Οκτωβρίου, μέσα από ένα ψηφιακό event που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες, η νέα πρόταση της OnePlus θα έρθει σε δύο εκδόσεις, με ανεβασμένη τιμή.

Σύμφωνα με τον leakster @chunvn8888, ο οποίος μας έχει δώσει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν, το OnePlus 8T με 8GB μνήμης RAM και 128GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης θα έρθει με τιμή 799 ευρώ. Αντίστοιχα, η κορυφαία έκδοση, με 12GB RAM και 256GB χώρου θα έρθει με τιμή 899 ευρώ. Όπως βλέπουμε και οι δύο εκδόσεις είναι ακριβότερες από τις αντίστοιχες προτάσεις του OnePlus 8.

Βέβαια, αναμένουμε σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Αρχικά, η AMOLED οθόνη του OnePlus 8T αναμένεται να προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Παράλληλα, θα είναι η γρηγορότερη πρόταση σε ταχεία φόρτιση που έχουμε δει ποτέ από την εταιρεία, φτάνοντας τα 65W. Μένει να δούμε τι άλλο ετοιμάζει η OnePlus για να κάνει πιο δελεαστική την επερχόμενη πρόταση της.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

OnePlus δεν μας τα λες καλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.