OnePlus 8T Cyberpunk 2077: Φωτογραφίες και unboxing της συλλεκτικής έκδοσης


Μπορεί να μη γνωρίζαμε πολλά για τη συλλεκτική έκδοση Cyberpunk 2077 του OnePlus 8T, όμως πλέον έχουμε φωτογραφίες και unboxing της συσκευής. Η συσκευή διέρρευσε στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo και μας δείχνει όχι μόνο το εξωτερικό μέρος, αλλά και τα περιεχόμενα της συσκευασίας.

OnePlus 8T, OnePlus 8T Cyberpunk 2077: Φωτογραφίες και unboxing της συλλεκτικής έκδοσης

Αρχικά, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι η Cyberpunk 2077 έκδοση του OnePlus 8T θα έχει διαφορετικό camera module, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρο το πάνω μέρος της πλάτης της συσκευής, ενώ υπάρχει και το λογότυπο “2077”. Στο κάτω μέρος της συσκευής βλέπουμε και πάλι το λογότυπο του παιχνιδιού, αυτή τη φορά σε μία πιο “γυάλινη” επίστρωση, καθώς η υπόλοιπη πλάτη φαίνεται να έχει διαφορετικό texture σε γκρι χρώμα.

Όπως περιμέναμε, στα πλαϊνά υπάρχουν κίτρινες λεπτομέρειες (πέραν του κάτω μέρους που είναι πιο πολύ χρυσές). Μαζί, η συσκευασία θα περιλαμβάνει και μία αντίστοιχη θήκη στους χρωματισμούς του τίτλου, σε γκρι χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και κάποιες κονκάρδες του παιχνιδιού. Η νέα, συλλεκτική έκδοση του OnePlus 8T Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, πριν δούμε το παιχνίδι στα ράφια των καταστημάτων.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Ωραίο φαίνεται. Αυτό όμως που έχει βγει κονσόλα cyberpunk, κινητά, θήκες, όπου να ναι θα δούμε και σουβέρ και το παιχνίδι ακόμη έρχεται 😝

Κώστας Λεοντιάδης

Να έχεις κινητό Cyberpunk 2077, Xbox One X Cyberpunk 2077, προ-παραγγελία το παιχνίδι από το 2019 και να μη ξέρεις αν θα τελειώσει πρώτα ο COVID-19 ή θα βγει το παιχνίδι 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.