OnePlus 9/9 Pro: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση με το security patch Ιανουαρίου

Oneplus, OnePlus 9/9 Pro: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση με το security patch Ιανουαρίου

Oneplus, OnePlus 9/9 Pro: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση με το security patch Ιανουαρίου

Η OnePlus ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας ενημέρωσης λογισμικού για τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες της, τα OnePlus 9 και 9 Pro που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2021. Το νέο λογισμικό φέρει την ετικέτα C.44 σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Αυτή περιλαμβάνει το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022 και είναι πιθανώς η ενημέρωση με τις περισσότερες αλλαγές που έχουμε δει ποτέ από την OnePlus. Αναμένονται χαρακτηριστικά πολλές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Στην ανάρτηση που ανακοινώνει την κυκλοφορία, η OnePlus σημειώνει πως “αυτή η νέα έκδοση επιλύει μερικά από τα εκκρεμή ζητήματα”, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έφτιαξαν όλα αλλά τα πράγματα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Όπως και να έχει, περιμένουμε βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πιο ομαλή διαδικασία ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα, καλύτερη κινούμενη εικόνα φόρτισης, λιγότερη καθυστέρηση κύλισης στην περιοχή ειδοποιήσεων, προσθήκη τριών ρυθμιζόμενων επιπέδων για Dark mode και πολλά πράγματα που προστίθενται και διορθώνονται στο Ράφι.

Η λειτουργία Work Life Balance είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, με αυτόματη εναλλαγή λειτουργίας και προσαρμοσμένα προφίλ ειδοποιήσεων εφαρμογών. Υπάρχουν ακόμα βελτιώσεις στην κάμερα, τη συνδεσιμότητα 5G, τη λειτουργία Canvas AOD και την εφαρμογή Gallery.

Η διάθεση της ενημέρωσης θα είναι -κλασικά- σταδιακή, με τις περισσότερες συσκευές να τη λαμβάνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.