OnePlus 9 / 9 Pro: Νέες πληροφορίες για τις οθόνες τους, έρχονται με μπαταρία 4.500mAh

OnePlus 9, OnePlus 9 / 9 Pro: Νέες πληροφορίες για τις οθόνες τους, έρχονται με μπαταρία 4.500mAh

Νέες πληροφορίες μας έρχονται από την Κίνα για τις οθόνες των OnePlus 9 και 9 Pro, καθώς και η επιβεβαίωση για το μέγεθος της μπαταρίας τους. Συγκεκριμένα, ο γνωστός leakster Digital Chat Station μας ενημερώνει από το λογαριασμό του στο Weibo για τα επερχόμενα μοντέλα, επιβεβαιώνοντας κάποια ήδη γνωστά στοιχεία.

Σύμφωνα με την πηγή, το OnePlus 9 Pro θα έρθει με κυρτή οθόνη 6,78 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το μικρότερο μοντέλο έρχεται με flat οθόνη 6,55 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η οπή για τη selfie κάμερα των δύο μοντέλων θα είναι περίπου 3,8 χιλιοστά, ενώ θα βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης.

Επιπλέον, ο Digital Chat Station μας επιβεβαιώνει πως η μπαταρία και των δύο μοντέλων θα ανέρχεται στα 4.500mAh, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης 65W, με το OnePlus 9 Pro να διαθέτει και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 45W. Το πάχος των OnePlus 9 και 9 Pro ανέρχεται στα 8 και 8,5 χιλιοστά αντίστοιχα, με το βάρος τους να μένει κάτω από τα 200 γραμμάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Κρίμα που η OnePlus ικανοποιεί μόνο όσους θέλουν οθόνη 6.4” και πάνω. Περιμένω να δω φέτος αν θα φτάσει ή θα ξεπεράσει στη λήψη φωτογραφιών την Apple, τη Samsung και τη Huawei ή αν έστω θα ισοφαρίσει στη 4η θέση τη Xiaomi.

Ιωάννης jb

Σε διαβάζει κόσμος και θα νομίζει ότι υπάρχουν τπτ τρελές διάφορες στο τομέα φωτογραφία!
Γιατί το κάνεις αυτό δε μπορώ να καταλάβω!
Η μοναδική διαφορά είναι στο τη προσπαθεί η κάθε εταιρία να τονίσει!
Όταν βλέπουμε συσκευές με μέγεθος αισθητήρα στο 1/1,3 δλδ μεγαλύτερο κ από το τρομερό lumia 1020!!!!
Δλδ τι μας λες τώρα? ότι θα σε χαλάσει το one plus 8 pro που έχει αισθητήρα 1/1.43???
Που έχει 48αρα με f1.8 κ 8αρα τελεφωτο με 3x οπτικό?
Κάνετε μερικοί σαν να έχουνε το ένα με το άλλο τπτ τρελές διαφορές!!!
Σοβαρές διάφορες πλέον υπάρχουν στο design, στο ui, στο δέσιμο της συσκευής κ στη ποιότητα υλικών!!! Σε έξτρα που προσφέρει κάποια εταιρία και στο πακέτο που σου πουλαει.

JohnWave

Ιωάννη, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στη φωτογραφία που εσύ μπορεί να τις θεωρείς μικρές αλλά άλλοι τις θεωρούμε μεγάλες. Μπορεί πχ για εσένα τα καμμένα σύννεφα, η μη καλή αποτύπωση των σκιών, το πράσινο δέντρο που έγινε ανοιχτό πράσινο, ο θόρυβος και τα λασπωμένα αντικείμενα στις νυχτερινές λήψεις, να μην σε επηρεάζουν πολύ ή και καθόλου. Ε άλλους μας επηρεάζουν, τι να κάνουμε; Και τα bezels εσένα δεν σε επηρέασαν ποτέ και τους άλλους μας επηρεάζουν. Πρέπει με το ζόρι να κρίνουμε με βάσει τα δικά σου στάνταρντς; Άλλους τους επηρεάζει πολύ το μέγεθος της μπαταρίας. Εμένα δεν με επηρεάζει. Πρέπει να βγαίνω και να κράζω όσους τους επηρεάζει;

Όσο για τους αισθητήρες, είμαστε στο 2021 και γνωρίζεις φαντάζομαι ότι πέρα από τους αισθητήτες, μεγάλο ρόλο παίζει το software επεξεργασίας εικόνας των καμερών. Οπότε το να δω ότι μια συσκευή θα φορά καλό αισθητήρα, από μόνο του δεν φτάνει.

Ιωάννης jb

Οι αποχρώσεις του πρασίνου που στην ουσία είναι μια διαφορά που συμβαίνει λόγο λογισμικού;
Πλάκα κάνεις τώρα?
Έχεις δει φώτο από ψηφιακή;
Πάρε μια ψηφιακή ρε αγόρι μου και μετά άμα ξαναπιάσει το χέρι σου κινητό για να βγάλει φωτογραφία εμένα να μη με λένε Γιάννη!
Δεν έχει λογική να κάνεις έτσι για απειροελαχιστες διάφορες!
Όσους ξέρω που έχουν κόλλημα με την σωστή φωτογραφία το κινητό το σιχαίνονται!
Και μη μου πεις δεν θέλεις να κουβαλάς έξτρα φωτοφικη διότι αξίζει και με το παραπάνω η έξτρα ταλαιπωρία όταν θα έχεις 10 φορές καλύτερο αποτέλεσμα!
Δεν είναι και τπτ το τεράστιο από άποψη μεγέθους στις μέρες μία ψηφιακή φωτογραφική!
Η καραμέλα για τα περιθώρια ακόμα καλά κρατεί ε;
Ακόμα και σήμερα που φτάσαμε σε αυτό το σημείο να υπάρχουν παντού άθλια από πλευράς design τηλέφωνα..
Για τα 9 χιλιοστά πάχος όμως τις νέας φοβερής ναυαρχίδας s21 ultra?
Τι έχουμε να πούμε?
Δεν ενοχλούν!??
Μόνο το μήκος και το πλάτος ενοχλεί?
Έκανες σύγκριση τα περσινά xperia 1ii κ s20 ultra σε πολλά σημεία φαντάζομαι!
Στο θέμα πάχος που το ένα έχει 7,6 χιλιοστά κ το άλλο 8,8?
Αυτά δε μετράνε ε?
Για τα περιθώρια όμως ακόμα συνεχίζουμε τη καραμέλα μας..

Last edited 3 years πριν by Ιωάννης jb
Challenge143

Σωστός…. Το θέμα φωτογραφίας το έχουν κάνει φλέγον ζήτημα. Που να τους μιλήσεις να τραβάνε σε raw αρχεία Κ να πάνε μετά να τα επεξεργαζοντε.

Solon

Άντε να δούμε γιατί με τις σαχλαμάρες που έχει κάνει πάλι η Samy φέτος ή στην 1+ ή σε Oppo θα πάει ο κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.