OnePlus 9 και 9 Pro: Παίρνουν το HasselBlad XPAN Mode

, OnePlus 9 και 9 Pro: Παίρνουν το HasselBlad XPAN Mode

To HasselBlad XPAN Mode έρχεται στον βασικό εξοπλισμό των OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro. Με τη διαμόρφωση λειτουργίας αυτή, μπορεί να μπει περισσότερη πληροφορία σε ένα κάδρο.

Η αναλογία που προσφέρει το συγκεκριμένο φορμά της HasselBlad είναι 65:24, μία ευρεία ζώνη κάλυψης του φωτογραφικού αντικειμένου που μπορεί να συμπεριλάβει έναν διόλου ευκαταφρόνητο πλούτο πληροφορίας, σαν να τραβούσε κανείς ένα φιλμ στα 24 χιλιοστά με το κινητό του.

, OnePlus 9 και 9 Pro: Παίρνουν το HasselBlad XPAN Mode

Από τα δείγματα των εικόνων που μπορείτε να δείτε στις εικόνες του άρθρου είναι σαφές ότι οι λήψεις αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα με το XPAN Mode να εμπλουτίζει πολύ περισσότερο τις δυνατότητες του OnePlus 9 και του OnePlus 9 Pro.

, OnePlus 9 και 9 Pro: Παίρνουν το HasselBlad XPAN Mode

H αισθητική του τελικού αποτελέσματος θυμίζει ασπρόμαυρο φιλμ, ενώ μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να φτάνει η τελική εικόνα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βασικό στοιχείο της ορθής λειτουργίας της φωτογραφικής επέκτασης των δυνατοτήτων του OnePlus 9 Series είναι η λειτουργία του Qualcomm Snapdragon 888 που προσφέρει το υπόβαθρο της ισχύος που απαιτείται.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.