OnePlus 9: Ένα prototype πουλήθηκε για 6.000$ στο eBay

OnePlus 9, OnePlus 9: Ένα prototype πουλήθηκε για 6.000$ στο eBay

Φαίνεται πως το prototype του OnePlus 9 που μας έδωσε όλα τα leaks πουλήθηκε στο eBay, με τη τιμή του να φτάνει τα 6.000$. Ο χρήστης Shamete1, o οποίος μας είχε δώσει όλα τα leaks για το επερχόμενο μοντέλο, αποφάσισε τελικά να ανεβάσει έναν πλειστηριασμό και κατάφερε να το πουλήσει σε … τιμή όνειρο.

Η συσκευή πουλήθηκε τελικά για 6.000 δολάρια στο eBay, ένα ποσό που σίγουρα είναι αρκετά υψηλότερο από τη τιμή που θα πωλείται το νέο μοντέλο της OnePlus. Ο πωλητής σημειώνει πως το OnePlus 9 prototytpe τρέχει την τελευταία έκδοση του OxygenOS, βασισμένη στο Android 11.

Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι η συσκευή πρόκειται για prototype και τελικά ίσως δούμε κάποιες αλλαγές στο τελικό μοντέλο. Επιπλέον, είχαμε δει πως το λογισμικό είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως ότι έκρυβε τα πραγματικά specs των αισθητήρων της κάμερας, ενώ δύσκολα θα δούμε το λογότυπο “Ultra Shot” στο camera bump του τελικού μοντέλου. .

Τέλος, ο Shamete1 σημειώνει πως αυτή η συσκευή ανήκει στην OnePlus, οπότε έχει κάθε δικαίωμα αν θέλει να την απενεργοποιήσει μελλοντικά ή να κυνηγήσει δικαστικά τον αγοραστή, κάτι που σίγουρα δε θα ήθελε κανείς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightfalls 😈

Γενικά στο eBay στις δημοπρασίες αγοράζουν πολλές φορές σε extreme τιμές διάφοροι συλλέκτες οπότε μην μας κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο ποσό … εφόσον μιλάμε για το πρότυπο μοντέλο που θεωρείται ιδιαίτερα συλλεκτικό για αυτούς που ενδιαφέρονται.

Tolisbk

Πρωτότυπο λέγεται, το “prototype” δεν είναι κανένας περίεργος επιστημονικός όρος. Και σημαίνει…πρωτότυπο. Και προέρχεται από το..πρωτότυπο. Έλεος.

Nightfalls 😈

Χαλάρωσε φίλε μου …ο δαίμονας του πληκτρολογίου .. έλεος σέ όσους αρπάζουν το παραμικρό και κάνουν την τρίχα .. έκανες την διαφορά πάντως…να είσαι καλά.

Βασούλα

Μπράβο σου τον διωρθωσες!!!το προέρχεται από το πρωτότυπο είναι το καλύτερο 😂

Solon

Θα συμφωνήσω με τον Tolisbk. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να χρησιμοποιήτε ο αγγλικός όρος όταν υπάρχει αντίστοιχος ελληνικός. Είναι πιθηκισμός και δηλώνει κόμπλεξ κατωτερότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.