OnePlus 9 Lite: Το οικονομικό μοντέλο θα έρθει με Snapdragon 865;

OnePlus 9, OnePlus 9 Lite: Το οικονομικό μοντέλο θα έρθει με Snapdragon 865;

H επερχόμενη σειρά OnePlus 9 θα προσφέρει και ένα Lite μοντέλο, με το flagship SoC του 2020 Snapdragon 865. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα Android Central, η οποία επικαλείται έμπιστες πηγές και αναφέρει κάποια νέα δεδομένα για την οικονομική πρόταση της εταιρείας.

Αρχικά, το OnePlus 9 Lite θα κυκλοφορήσει μαζί με τα OnePlus 9 και 9 Pro. Τα δύο flagship μοντέλα θα έρθουν με Snapdragon 888 SoC και θα είναι οι κορυφαίες προτάσεις της εταιρείας για τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο του 2021. Από την άλλη, το Lite μοντέλο θα έρθει με Snapdragon 865 SoC, κάτι που σημαίνει ότι ναι μεν θα μπορεί να είναι πιο οικονομικό, όμως σίγουρα θα προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το OnePlus 9 Lite θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το OnePlus 8T, πέραν του SoC. Όμως, έτσι η εταιρεία θα μπορεί να προσφέρει συσκευή γύρω στα 600 ευρώ, χωρίς να έχουμε μεγάλες πτώσεις στις επιδόσεις. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε δει και άλλες εταιρείες να φέρνουν οικονομικές μεν προτάσεις, αλλά με flagship SoC περασμένου έτους, όμως έτσι βλέπουμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Θα θέλατε να δείτε το OnePlus 9 Lite με Snapdragon 865 ή φοβάστε ότι θα είναι υπερβολικά ίδιο με το 8T;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

βγαζουν τριτη εκδοση πολυ απλα για να δικαιολογησουν την αυξηση τιμης στα μεγαλυτερα μοντελα κ ειδικα στο pro…

Vladimiros

Την ειδαν καποιοι εκει στην one plus,ενα στοκ android και ενα καλο λογισμικο εχουν και θελουν τιμες samsung και apple..να πατωσει μπας κ βαλει μυαλο

SUPS 👨‍⚖️

αργά ή γρήγορα εκεί θα πήγαινε δεν νομιζω οτι επεσε κανεις απο τα συννεφα….περα απο αυτα εχουν εξαιρετικη οθονη πλεον(τους το αναγωριζει το displaymate) και φυσικα το τελευταιο sd…εκει που θελουν πολυ βελτιωση ειναι το σασι/υλικα οπου εκει απεχουν πολυ απο σαμμυ κ apple κ

Γιαννης

Οντως αν εξαιρεσουμε το τεραστο νοτς ,το αχρηστο face id, την μικρη μπαταρια που δεν βγαζει μια ημερα και την καμερα που εχει κολλησει στα 12 mp εδω και 5 χρονια η Apple βγαζει κινηταρες.
Οσο για τα Samsung τα περισσοτερα πλεον εχουν πλαστικες πλατες αν δεν το εχεις μαθει.

Vladimiros

Δε λεω προσεγμενα κινητα βγαζει η OP,οθονη οντως πλέον εχει καλη,καμερα λιγο ακομα βελτιωση,επεξεργαστης εννοειται θα βαλουν το καλυτερο σε αυτην την τιμη..μην καταντηση και αυτη σαν το Pixel 5 που βαλαν τον 765G..σε ναυαρχιδα συσκευη…
Oσο για τις τιμες ρε παιδες τι να πω…θα παιρνουμε mid range στα 700ευρω σε λιγο καιρο…αντι οι εταιριες να δουν την κατασταση εκει εξω στον κοσμο (ειδικα αυτην την περιοδο) αλλα αυτοι αυξανουν παλι τιμες..δηλαδη δν ξερω τι παιζει πραγματικα..

Γιαννης

Οσο υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν χωρις να υπαρχει κανενας λογος κινητα των χιλιων ευρω τοσο θα ανεβαινουν οι τιμες.
Αν καθησουν να ασχοληθουν οι καταναλωτες και να το ψαξουν τοτε θα δουν οτι υπαρχουν και κινητα των 300-350 ευρω ειναι αριστα σε ολους τους τομεις. Δεν χρειαζεται να χαλασεις ευρω παραπανω.

SUPS 👨‍⚖️

το 1000αρικο ειναι ενα ψυχολογικο οριο και λιγοι το ξεπερνουν πλεον…

SUPS 👨‍⚖️

εγω μιλαω για το καλυτερο μοντελο της σαμμυ οπως ειναι τα s20 & note 20 ultra…οπως και για τ iphone 12 pro max που εχει κορυφαια μπαταρια /επεξεργαστη και φυσικα τη καλυτερη πλατη σε υλικα κατασκευης σε κινητο….σε android παντως στη χωρα μας εγω θα αγοραζα το oneplus μονο κ μονο για τους κατωτερους επεξεργαστες exynos..

ΚΝ

Εξαρτάται τι χρήματα διαθέτεις. Αν θέλεις κινητο 200 ευρώ … προφανώς θα είναι πλαστική. Αν πάρεις τις ναυαρχίδες της …. τότε θα είναι πιο premium υλικά. Το ίδιο ισχύει για όλες τις εταιρείες …μονι Apple που βγάζει κινητά 800 ευρώ με πλαστικές πλάτες τη λεγόμενη χαχα φτηνή σειρά κάθε χρόνο.

Γιάννης

Κάνεις λάθος , υπάρχουν κινητά στα 200-250 ευρώ όπως το Redmi note 9 pro με gorilla glass 5 εμπρός και στην πλάτη.

SUPS 👨‍⚖️

μας εχουν πρηξει αρκετα τα τελευταια χρονια με τ gorilla glass…ετσι κ πεσει κατω ενα κινητο χωρις θηκη ειναι σιγουρο οτι θα παθει ζημια ειτε γρατζουνιες ειτε ραγισμα σε ολοκληρη την οθονη/πλατη..συνεπως θα πρεπει να τ αλλαξεις και αν δεν εχεις ειδικη προπληρωμενη ασφαλεια για πτωση θα το πληρωσεις απο τη τσεπη σου συνηθως ακριβα εως πολυυυ ακριβα …

ΚΝ

Στην ουσία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το κενό που αφήνει η απόσυρση της Huawei.
Έτσι βγάζει αρκετά κινητά από πιο φθηνά μέχρι light εκδόσεις των σας ακριβών της κινητών.
Αν καταφέρει να ανταποκριθεί χωρίς να χαλάσει το όνομά της ….θα είναι καλό για όλους μας γιατί τα κινητά της είναι ποιοτικά μέχρι τώρα.

Nightfalls 😈

Είναι γεγονός ότι το κενό που έχει αφήσει η Huawei στην αγορά είναι μεγάλο από τότε που τίς στέρησαν τα Google services. Τουλάχιστον για την ελληνική αγορά και σίγουρα δεν βοηθάει τόν ανταγωνισμό. Οπότε οποία εταιρία καλύψει αυτό το κενό με value for money συσκευές σίγουρα θα κερδίσει… κρίμα πάντως γιατί το mate 40 Pro είναι εκπληκτικό τηλέφωνο και κοντραρει στα ίσια το καινούργιο
12 Pro max …

Giannis thessaloniki

Καλησπερα τσακαλια. Τιμες one plus pro 999 one plus 649 kai one plus lite 9 349. Για μενα αυτο που εκανε η one plus εβγαλε αριστουργηματα στα 399 δημιουργησε fan base και 4-5 χρονια αυξησε σταδιακα τις τιμες. Θεωρω πως ενα κινητο καλη ωρα το one plus 9 επρεπε με snapdragon 888 maximum τιμη 499 ικανοποιημενες και οι δυο πλευρες εταιρεια καταναλωτης, παραπανω δεν αξιζει να δωσεις

SUPS 👨‍⚖️

αυτο δεν το κανει ουτε η sony με ανυπαρκτο μεριδιο αγορας σημερα, περιμενεις οντως οτι θα το κανει ποτε η Oneplus?μερικες φορες νομιζω οτι τα πιστευετε αληθεια…

Giannis thessaloniki

Δε καταλαβα τι εννοεις

Vladimiros

500 ευρω και τοπ χαρακτηρηστικα ειπαμε δν γινεται..μην τα θελουμε ολα δικα μας..απλα θελουμε νορμαλ τιμες π.χ 700 το απλο μοντελο,και το Pro να ξεκιναει 800…οχι 1100 και 1200 που λογικα θα ζητησουν φετος….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.