Smartphones

OnePlus 9 Pro: Blind Box με τιμή 1.111 ευρώ και καλούδια OnePlus

Η νέα σειρά OnePlus 9 ετοιμάζεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Μαρτίου και μπορεί να γνωρίζουμε για αυτά αρκετά στοιχεία όμως αποτελεί ρίσκο το να πληρώσει κάποιος από σήμερα για ένα από αυτά τα κινητά χωρίς να γνωρίζει επίσημα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Όμως αυτό πρόκειται να γίνει σήμερα στη Γερμανία σε συνεργασία της OnePlus με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Deutsche Telekom. Με τιμή 1.111 ευρώ θα αγοράζεις ένα “Mystery Box” – η ενέργεια ονομάζεται Blind Box – και μέσα σε αυτό θα περιλαμβάνεται είτε το OnePlus 9 είτε το OnePlus 9 Pro.

Δηλαδή όχι μόνο δεν γνωρίζουμε τα specs των δυο κινητών αλλά θα πληρώσεις χωρίς να ξέρεις ποιο από τα δύο μοντέλα – το φθηνό ή το ακριβό – θα έχει μέσα το κουτί! Στο κουτί όμως θα παραλάβεις ένα γρήγορο φορτιστή 50W και άλλα διαφημιστικά καλούδια με το logo της OnePlus.

Η συγκεκριμένη ενέργεια μαθαίνουμε ότι είχε υλοποιηθεί και πέρισυ στη Γερμανία με το λανσάρισμα των OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro. Φέτος όσοι αγοράσουν το Blind Box θα το έχουν στα χέρια τους στις 24 Μαερτίου, δηλαδή νωρίτερα από όλους τους άλλους.

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε το unboxing του Blind Box 2020 με το OnePlus 8 Pro.

Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2021 18:06

Σχόλια

  • Τι κουφο ειναι αυτο τωρα?Δηλαδη πως την ειδανε,μεγαλο παζαρι με το Μικρουτσικο?(για τους παλιους που το ξερουν.)Του χρονου θα σου πουνε μπορει να εχει και το one plus nord μεσα ξερω γω?Ειναι σιγουρα αληθινη η ειδηση?Μηπως μας τρολλαρουν?!Και 1111 ευρω κιολας?!!!Καλα,οκ,να δω τια αλλο θα σκεφτουνε..Απατο θα παει,μονο και μονο για την τακτικη αλλα και για την τιμη..Οκ ωραια κινητα,γρηγορα κλπ αλλα οχι και 1111 ευρω,ειπαμε!!!

  • Ειμαι OP με τα χίλια, εχω αρκετα μοντέλα..

    ΟΚ η OP την ειδε χαϊλικι και μετα το 7Τ μας ειπε ξερετε το επομενο θα ειναι πιο πριμιουμ κτλ, τερμα τα φλαγκσιπ κιλερ γιατι η τιμη κιλλελερ απο εδω κ περα, εβγαλε το 8αρι και πανω κατω καναμε τη καρδια πετρα,
    αλλα αν παμε πλεον στα 1Κ+ τιμη λιανικη καλα χαιρετισματα, οχι απο εμενα (μονο) αλλα και απο πολλους ακομα (παλιους κ νεους), βλεπω την Sammy να μαζευει ΠΟΛΥ κοσμο εφετος
    (Καλες τιμες, πολλα προσιτα μοντελα, μοντελλα με καλο λογο τιμης προς αποδοση, τα upper mid και high end με εγγυημενη 3ετη αναβαθμιση λειτουργικου, αψογο after-sales)

    Πιστεύω πως η τιμη στα 1.111 ειναι γιατι ειναι bundle και αυτος που θα το παρει θα εχει το κινητο πρωτος απο ολους πριν την κυκλοφορια..

    Ιδωμεν...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.