OnePlus 9 Pro και One Plus 9: Επίσημα με τιμή από 829 ευρώ και έως 1.129 ευρώ

Η OnePlus παρουσίασε σήμερα τη σειρά OnePlus 9 με κορυφαία εμπειρία κάμερας smartphone και το προηγμένο σύστημα κάμερας «Hasselblad Κάμερα για Κινητά», οθόνες επόμενης γενιάς με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και τεχνολογία γρήγορης ασύρματης φόρτισης που ξεπερνά τις ενσύρματες λύσεις φόρτισης των ανταγωνιστών της.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το OnePlus 9 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από 9 Απριλίου 2021, ενώ το OnePlus 9 από 26 Απριλίου 2021.

OnePlus 9 Pro 12GB/ 256GB – Stellar Black, Pine Green: 1.129 ευρώ
OnePlus 9 Pro 8GB/ 128GB – Stellar Black: 1.059 ευρώ
OnePlus 9 12GB/ 256GB – Winter Mist: 889 ευρώ
OnePlus 9 8GB/ 128GB – Arctic Sky: 829 ευρώ

OnePlus Watch: Το πρώτο wearable της εταιρείας είναι γεγονός

Νέα OnePlus 9 series

Η σειρά OnePlus 9 είναι το μεγαλύτερο άλμα της OnePlus σε ό,τι αφορά στην ποιότητα της κάμερας, που επιτεύχθηκε μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον θρυλικό κατασκευαστή επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών Hasselblad, του οποίου οι κάμερες έχουν αποθανατίσει μερικά από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα και γεγονότα στη σύγχρονη ιστορία – συμπεριλαμβανομένων των πρώτων βημάτων του ανθρώπου στο φεγγάρι. Το νέο σύστημα κάμερας της OnePlus, η «Hasselblad Κάμερα για Κινητά», φέρνει πολλές καινοτομίες στη φωτογραφία με κάμερα smartphone, με επίκεντρο το νέο πρότυπο της εταιρείας – Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος με τη Hasselblad – για απόδοση χρώματος με smartphone και premium hardware για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας.

Η σειρά OnePlus 9 προσφέρει, επίσης, πανίσχυρη απόδοση με τo τελευταίο Snapdragon 888 mobile platform, την οθόνη ανώτερου επιπέδου Fluid Display 2.0 με βαθμολογία DisplayMate A + και λύσεις γρήγορης φόρτισης που «τραντάζουν» την αγορά, Warp Charge 65T και Warp Charge 50 Wireless.

, OnePlus 9 Pro και One Plus 9: Επίσημα με τιμή από 829 ευρώ και έως 1.129 ευρώ

OnePlus 9 Pro

Η Hasselblad Κάμερα για Κινητά στο OnePlus 9 Pro συνδυάζει υπερσύγχρονο hardware με σχολαστική βαθμονόμηση software για σημαντικά βελτιωμένη κορυφαία εμπειρία κάμερας. Η εντυπωσιακή QHD + οθόνη 120 Hz ενσωματώνει τεχνολογία οθόνης επόμενης γενιάς που βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση του παιχνιδιού. Το Warp Charge 65T και το Warp Charge 50 Wireless φτάνουν τη φόρτιση σε άλλο επίπεδο, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο που ξοδεύετε στη φόρτιση της συσκευής σας. Με την υποστήριξη του τελευταίου Snapdragon 888 mobile platform, η βελτιωμένη απόδοση διασφαλίζει ότι η σειρά OnePlus 9 είναι έτοιμη να χειριστεί τις πιο απαιτητικές εργασίες με ευκολία.

Hasselblad Κάμερα για Κινητά

Το χρώμα είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα της φωτογραφίας μέσω κινητού. Με την Hasselblad Κάμερα για Κινητά, η OnePlus είχε ως στόχο να φέρει την εμβληματική απόδοση χρώματος της Hasselblad σε ένα smartphone για πρώτη φορά. Αυτή ήταν μια σημαντική πρόκληση τόσο για την OnePlus όσο και για την Hasselblad, καθώς τα συστήματα καμερών ενός smartphone λειτουργούν πολύ διαφορετικά από τις παραδοσιακές κάμερες και η Hasselblad έχει αυστηρές απαιτήσεις για χρωματική απόδοση και επεξεργασία εικόνας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, OnePlus και Hasselblad βαθμονόμησαν από κοινού τους αισθητήρες OnePlus 9 και 9 Pro, πραγματοποιώντας πολλές εργαστηριακές δοκιμές χρησιμοποιώντας τα υψηλά πρότυπα χρώματος της Hasselblad.

Τώρα, η σειρά OnePlus 9 χρησιμοποιεί το νέο πρότυπο της OnePlus για ταξινόμηση χρωμάτων – Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος με τη Hasselblad – για να φέρει πιο ακριβή, εύκολα αντιληπτά και φυσικά χρώματα στις φωτογραφίες που λαμβάνονται με τα OnePlus 9 και 9 Pro. Το πρώτο και πιο σημαντικό αποτέλεσμα της μακροπρόθεσμης συνεργασίας μεταξύ της OnePlus και της Hasselblad, αυτή η νέα χρωματική λύση, απαιτούσε μήνες δοκιμών και βελτιστοποίησης τόσο από τις ομάδες έρευνας και ανάπτυξης της Hasselblad όσο και από της OnePlus.

Η κύρια κάμερα 48MP του OnePlus 9 Pro διαθέτει έναν αισθητήρα IMX789, σχεδιασμένο μαζί με τη Sony, με έναν εντυπωσιακά μεγάλο αισθητήρα 1 / 1,4″. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική ικανότητα απεικόνισης, με κορυφαίες τεχνολογίες όπως φακό 2×2 on-chip (OCL), 12-bit RAW, dual native ISO και DOL-HDR. Προσφέρει γρηγορότερες ταχύτητες εστίασης, τετραπλάσιες πληροφορίες χρώματος για μεγαλύτερη ακρίβεια χρώματος, καθαρότερες λήψεις ημέρας και νύχτας και μειωμένη θόλωση κίνησης στα βίντεο.

Η απαράμιλλη εξαιρετικά ευρεία κάμερα 50MP του OnePlus 9 Pro χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα Sony IMX766 1 / 1.56″, ο οποίος εξασφαλίζει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και χαμηλότερο θόρυβο. Το πρωτοποριακό Freeform Lens χρησιμοποιεί μια σειρά από μοναδικές καμπύλες για τη διόρθωση του εισερχόμενου φωτός, μειώνοντας την παραμόρφωση στην άκρη των φωτογραφιών στο 1% περίπου. Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα σάς επιτρέπει επίσης να τραβάτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας μακροεντολής, με δυνατότητα εστίασης από απόσταση έως και 4 cm από το θέμα σας.

Η κάμερα 8MP τηλεφακού στο OnePlus 9 Pro προσφέρει 3,3x (77mm) zoom με OIS για μείωση του θολώματος, με μέγιστο ψηφιακό ζουμ 30x. Επίσης, μια αποκλειστική μονόχρωμη κάμερα συνεργάζεται με την κύρια κάμερα του OnePlus 9 Pro για να προσθέσει λεπτομέρειες και στρώσεις σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ενώ μια νέα μετατόπιση κλίσης προσομοιώνει το ειδικό μικροσκοπικό εφέ ενός φακού μετατόπισης κλίσης για πιο δημιουργικές φωτογραφίες.

Η κύρια κάμερα του OnePlus 9 Pro διαθέτει 16 φορές τον αριθμό pixel του τυπικού 1080p για βίντεο υψηλής ποιότητας. Μπορεί να τραβήξει στα 4K 120fps, δίνοντάς σας περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες λήψης βίντεο και επεξεργασίας, με το DOL-HDR να διασφαλίζει ότι έχετε πάντα το θέμα σε καθαρή προβολή σε περιβάλλοντα με οπίσθιο φωτισμό. Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα του OnePlus 9 Pro μπορεί επίσης να δημιουργήσει βίντεο με παρέλευση χρόνου όταν περπατάτε.

Η νέα λειτουργία Hasselblad Pro προσφέρει απίστευτα ακριβές και φυσικό χρώμα για μία σταθερή βάση για επεξεργασία μετά. Έχει αναβαθμιστεί με ένα νέο user interface που βασίζεται στο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων της Hasselblad για να δώσει σε χρήστες επαγγελματικού επιπέδου μια μοναδική Hasselblad αίσθηση. Επιτρέπει επίσης έναν άνευ προηγουμένου έλεγχο για τους επαγγελματίες φωτογράφους να τελειοποιούν τις φωτογραφίες τους, με τη δυνατότητα προσαρμογής ISO, εστίασης, χρόνου έκθεσης, ισορροπίας λευκού και άλλων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να τραβήξουν φωτογραφίες σε μορφή RAW 12-bit με 64 φορές περισσότερο χρώμα σε σύγκριση με το RAW 10-bit που βρίσκεται παραδοσιακά σε άλλα smartphone.

, OnePlus 9 Pro και One Plus 9: Επίσημα με τιμή από 829 ευρώ και έως 1.129 ευρώ

Fluid Display 2.0

Το Fluid Display 2.0 του OnePlus 9 Pro διαθέτει μια νέα γενιά προηγμένης τεχνολογίας για φορητές οθόνες, ενσωματώνοντας τεχνολογία πολυκρυσταλλικού οξειδίου χαμηλής θερμοκρασίας (LTPO), την πιο προηγμένη τεχνολογία backplane που χρησιμοποιείται σε οθόνες OLED υψηλών προδιαγραφών και μια γρήγορη απόκριση αφής για παιχνίδια. Η τεχνολογία LTPO επιτρέπει στην οθόνη του OnePlus 9 Pro να προσαρμόζει αυτόματα το ρυθμό ανανέωσης από 120 Hz έως τα 1 Hz για να ταιριάζει με το τρέχον σενάριο χρήστη, με αποτέλεσμα σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η τεχνολογία Hyper Touch σάς δίνει επίσης πολύ πιο γρήγορο χρόνο απόκρισης όταν παίζετε συγκεκριμένα παιχνίδια, αυξάνοντας την ταχύτητα συγχρονισμού μεταξύ του επεξεργαστή και της οθόνης σε 360 Hz – έως και έξι φορές πιο γρήγορα από ό, τι πριν.

Η οθόνη του OnePlus 9 Pro κέρδισε βαθμολογία A + από το DisplayMate, προσφέροντας QHD +, έως 1.300 nits φωτεινότητας κορυφής, εγγενές βάθος χρώματος 10-bit, E4 emitting material, HDR10+, MEMC, αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος, ανίχνευση φωτισμού περιβάλλοντος μπροστά και πίσω και άλλα. Η οθόνη προσφέρει την πιο ακριβή και φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων με ένα εξαιρετικό JNCD (Just Notableable Color Difference) μικρότερο από 1,0, για χρώμα που έχει χαρακτηριστεί ως «οπτικά αδιάκριτο από τέλειο», ακόμη και υπερβαίνοντας την απόδοση κορυφαίων επαγγελματικών οθονών.

Απόδοση

Με το πρωτοποριακό 5G, το Qualcomm® Snapdragon ™ 888 mobile platform προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και πρωτοφανή ισχύ. Με 25% ταχύτερη απόδοση CPU και 35% ταχύτερη απόδοση γραφικών συν τον νέο κόμβο 5nm, το Qualcomm® Snapdragon ™ 888 προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, επιτρέποντας εκτεταμένη χρήση με μία μόνο φόρτιση.

Η συνδεσιμότητα 5G τροφοδοτείται από το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα X60 5G Modem-RF. Μια παγκόσμια λύση 5G τρίτης γενιάς, το X60 είναι η πρώτη baseband 5nm στον κόσμο που προσφέρει ταχύτερες, χαμηλού χρόνου απόκρισης 5G ταχύτητες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας 5G carrier aggregation σε FDD και TDD. Επίσης, το X60 μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τη θερμότητα, βελτιώνοντας την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο OnePlus 9 Pro.

Το OnePlus 9 Pro διαθέτει μνήμη RAM LPDDR5 και χώρο αποθήκευσης UFS 3.1 για να προσφέρει ταχύτερη και πιο ομαλή εμπειρία. Η κορυφαία μνήμη LPDDR5 RAM είναι 1,5x ταχύτερη από την LPDDR4X και προσφέρει ταχύτητες έως 6400Mbps, καθιστώντας το multitasking συνεχές.

Warp Charge

Το Warp Charge 65T παρέχει ισχύ μιας ημέρας σε μόλις 15 λεπτά – και μπορεί να φορτίσει από το 1-100% σε μόλις 29 λεπτά. Το OnePlus 9 Pro επιτυγχάνει αυτές τις ταχύτητες χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη μπαταρία 4.500 mAh με βελτιωμένη σχεδίαση δύο κυψελών για τη μείωση της εσωτερικής αντίστασης και της θέρμανσης κατά τη φόρτιση.

Το Warp Charge 50 Wireless είναι η ταχύτερη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της OnePlus – και μία από τις ταχύτερες λύσεις στον κλάδο. Με φόρτιση και των δύο κυψελών μπαταρίας στα 25W, το Warp Charge 50 Wireless ξεπερνά ακόμη και τις περισσότερες ενσύρματες λύσεις γρήγορης φόρτισης, φορτίζοντας από 1-100% σε μόλις 43 λεπτά. Και ο ασύρματος φορτιστής μας που σχεδιάστηκε πρόσφατα είναι εξοπλισμένος με δύο πηνία φόρτισης, οπότε το OnePlus 9 Pro μπορεί να φορτίσει εξίσου γρήγορα τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.

Ο μετασχηματιστής ρεύματος που περιλαμβάνεται στο κουτί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την turbo φόρτιση μη-OnePlus συσκευών, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, tablet και άλλων έως 45W χρησιμοποιώντας USB PD ή PPS.

Σχεδίαση

Με λεπτό πλαίσιο αλουμινίου 2,2 mm, η συσκευή είναι πολύ καλά ισορροπημένη και άνετη στο κράτημα ακόμη και για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η κυρτή οθόνη του OnePlus 9 Pro έχει βελτιστοποιηθεί προσεκτικά για να ελαχιστοποιηθεί ο αποχρωματισμός και τα λάθη.

Το OnePlus 9 Pro προσφέρει βαθμολογία IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

, OnePlus 9 Pro και One Plus 9: Επίσημα με τιμή από 829 ευρώ και έως 1.129 ευρώ

OnePlus 9

Το OnePlus 9 προσφέρει μια εξίσου ισχυρή κορυφαία εμπειρία όπως το OnePlus 9 Pro, με πλήρη οθόνη 120 Hz, Qualcomm® Snapdragon ™ 888 mobile platform, συνδεσιμότητα 5G επόμενης γενιάς, Warp Charge 65T καθώς και την ισχυρή Hasselblad Κάμερα για Κινητά για μία ολοκληρωμένη γρήγορη και ομαλή εμπειρία smartphone.

Κάμερα

Η Hasselblad Κάμερα για Κινητά στο OnePlus 9 χρησιμοποιεί τα ίδια προηγμένα χρωματικά πρότυπα με το OnePlus 9 Pro – Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος με τη Hasselblad. Το τριπλό σύστημα καμερών δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν εκπληκτικές εικόνες, για μία εμπειρία φωτογραφίας επαγγελματικού επιπέδου.

Το OnePlus 9 χρησιμοποιεί την ίδια -κορυφαία στον κλάδο- 50MP εξαιρετικά ευρεία κάμερα με το OnePlus 9 Pro, με αισθητήρα Sony IMX766 1 / 1.56 και κυρτό φακό Freeform για ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης των άκρων. Η κύρια κάμερα 48MP διαθέτει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης, χάρη στον προσαρμοσμένο αισθητήρα Sony IMX689 1 / 1,43 “, 2×2 OCL, 12-bit RAW, dual native ISO και 3-HDR. Το σύστημα κάμερας του OnePlus 9 προσφέρει γρηγορότερες ταχύτητες εστίασης, 64 φορές περισσότερες πληροφορίες χρώματος σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς αισθητήρες 10-bit, καθαρότερες λήψεις ημέρας και νύχτας και υψηλότερη δυναμική εμβέλεια στα βίντεο. Μια αποκλειστική μονόχρωμη κάμερα συνεργάζεται με την κύρια κάμερα για λεπτομερείς layered ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

120 Hz Fluid Display

Η οθόνη Fluid Display 120 Hz του OnePlus 9 παρέχει μια συναρπαστική εμπειρία προβολής ανεξάρτητα από το τι παρακολουθείτε. Χρησιμοποιώντας την ίδια επίπεδη top-notch οθόνη με το OnePlus 8T, το οποίο έλαβε βαθμολογία DisplayMate A +, η Fluid Display 6,55″ του OnePlus 9 διαθέτει πάνελ AMOLED 120 Hz με κορυφαία ακρίβεια χρωμάτων και βελτιωμένο αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας.

Η φωτεινότητα της οθόνης του OnePlus 9 μπορεί να φτάσει τα 1.100 nits με πιστοποίηση HDR10 +, για να βελτιώσει την εμπειρία σας όταν παρακολουθείτε βίντεο HDR. Είναι επίσης εξοπλισμένη με δύο αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος με 8.192 επίπεδα φωτεινότητας για πιο ομαλό αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας. Το Comfort Tone προσαρμόζει επίσης τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον σας για μια πιο άνετη εμπειρία ανάγνωσης.

Warp Charge

Η μπαταρία 4.500 mAh του OnePlus 9 χρησιμοποιεί βελτιωμένη σχεδίαση δύο κυψελών που μπορεί να φορτίσει από 1-100% σε μόλις 29 λεπτά. Οι εκδόσεις της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης του OnePlus 9 υποστηρίζουν επίσης ασύρματη φόρτιση έως 15W Qi για πρόσθετη ευκολία.

Σχεδίαση

Το OnePlus 9 διαθέτει κομψή εμφάνιση, συνεχίζοντας την απρόσκοπτη σχεδιαστική κληρονομιά της OnePlus. Η καμπύλη σχεδίαση στο πίσω μέρος και το ελαφρύ βάρος δίνουν στη συσκευή μια άνετη αίσθηση στο χέρι. Έρχεται σε τρία χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση – Winter Mist, Arctic Sky και Astral Black.

OxygenOS 11

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την κοινότητα OnePlus, το OxygenOS 11 προσφέρει ταχύτητα, ομαλότητα και customization στη σειρά OnePlus 9 για την πιο εύκολη, αποτελεσματική και εξατομικευμένη εμπειρία Android και έναν απλό, αλλά τολμηρό σχεδιασμό που διευκολύνει την πλοήγηση ακόμα και με το ένα χέρι.

Η νέα βελτιστοποίηση μνήμης Turbo Boost 3.0 σάς επιτρέπει να έχετε πάνω από 25% περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές στο background από ό, τι πριν. Η OnePlus το πέτυχε με τη βοήθεια της συμπίεσης RAM, η οποία καθιστά τα δεδομένα στη μνήμη RAM μικρότερα καθώς και την εικονική μνήμη RAM, η οποία μετατρέπει τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σε μνήμη RAM, ώστε το τηλέφωνό σας να έχει περισσότερη φυσική μνήμη RAM για να εργαστεί.

Οι συσκευές OnePlus είναι κατασκευασμένες να υποστηρίζουν εμπειρίες υψηλού ρυθμού καρέ για υψηλότερη απόδοση και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Η λειτουργία Pro Gaming ξεκλειδώνει τη δύναμη της CPU και της GPU της σειράς OnePlus 9 και αποκλείει τις ειδοποιήσεις από εφαρμογές, κλήσεις και άλλους περισπασμούς για να επιτρέψει στους χρήστες να βυθιστούν πλήρως στα αγαπημένα τους παιχνίδια στο κινητό. Ένα βελτιωμένο σύστημα ψύξης πέντε επιπέδων gaming, το OnePlus Cool Play, βοηθά επίσης στην απαγωγή θερμότητας κατά τη διάρκεια εντατικού παιχνιδιού.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

αναμενόμενη τιμή… περιμένουμε να δούμε και τ αποτελέσματα από τις φωτός και βίντεο…

JohnWave

Πολύ διαφήμιση για το τίποτα τελικά όσο αφορά την κάμερα με βάση τα συγκριτικά που έχω δει μέχρι στιγμής.

Κωνσταντίνος

Μια διευκρίνηση, νομίζω πως η αρχική τιμή του 9 είναι στα 769€ και όχι 829€ που γράφει στο άρθρο, μήπως τα 829 είναι τιμή κάποιας αλυσίδας καταστημάτων; Γιατί στην ιστοσελίδα είναι στα 769.

Καλησπέρα, είναι οι τιμές που θα έχουν τα κινητά όταν κυκλοφορήσουν στις γνωστές αλυσίδες στην Ελλάδα.

Nickolas

Από 900 ευρώ το 9 Pro που ανακοίνωσαν στην παρουσίαση (προφανώς για ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες) Ελλάδα εκτοξεύτηκε 160 ευρώ πάνω. Και μετά κοροϊδευαμε τη Xiaomi.
Τεσπα, καλό κινητό πλήρες αν είχα τα 900 όμως μετρητά μάλλον θα πήγαινα για Galaxy S21+ που έχει πέσει αρκετά κάτω από τα 900.
Τα 1059 που ζητάει στις αλυσίδες δεν τα έδινα εκτός και αν είχε και κάνα καλό δώρο, πχ κάνα ρολόι.
Στην ιστοσελίδα πάντως την επίσημη που στέλνει Ελλάδα, το έχει 949 και δώρο τον γρήγορο ασύρματο φορτιστή.

Ovelix

Δεν είναι σωστό το σκεπτικό σου φίλε μου και θα σου εξηγήσω το γιατί. 1ον τα 949€ του OnePlus 9 Pro τα δίνεις αγοράζοντας το από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus και σου δίνει εκτός από τον κλασσικό φορτιστή και δώρο τον Warp Charge 50 Wireless Charger που κάνει 70€ ενώ τα 900€ για το Galaxy S21+ θα τα δώσεις σε Σκρουτζομάγαζο γιατί στα επίσημα καταστήματα έχει 1.099€ και δεν σου δίνει ούτε καν τον φορτιστή στην συσκευασία και 2ον συγκρίνεις τιμολογιακά ένα SmartPhone που κυκλοφορεί 3 μήνες με ένα που τώρα είναι Preorder και δεν έχει κυκλοφορήσει.

Nickolas

Το σκεπτικό μου μια χαρά είναι, σαν καταναλωτής θα δώσω τα χρήματά μου σε αυτό που θέλω και εκεί που με συμφέρει καλύτερα. Αντίθετα με άλλες εταιρείες βλέπε Xiaomi, η ελληνική αντιπροσωπία καλύπτει κανονικά τις ευρωπαϊκές συσκευές της Samsung, οπότε μια χαρά κάνω τη δουλειά μου.
Το S21 κυκλοφόρησε τέλη Ιανουαρίου λιγότερο από 2 μήνες, τους 2 μήνες και μερικές μέρες θα τους κλείσει με την κυκλοφορία του 9 Pro.
Απο εκεί και πέρα με τα 90 ευρώ λιγότερα από τα 949 μπορώ να πάρω και φορτιστή και ασύρματο φορτιστή.
Το θέμα είναι απλό όμως, περίμενα κάτι καλύτερο στον τομέα της κάμερας σε σχέση με αυτά που διαφήμιζαν, αλλά από τα review δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Όχι ότι δεν είναι καλή η κάμερα αλίμονο, αλλά απ ότι φαίνεται το Galaxy είναι στα ίδια ή και καλύτερο, οπότε θα προτιμήσω μια εταιρεία με καλύτερο οικοσύστημα συσκευών και ας έχει μικρότερη ανάλυση η οθόνη, έτσι και αλλιώς αμφιβάλλω αν θα καταλάβαινα διαφορά.

SUPS 👨‍⚖️

δεν θα τα έδινες για το oneplus 9 pro και θα τα έδινες για s21+???
έχετε συνειδητοποιήσει ότι ΜΕΊΩΣΑΝ την ανάλυση της οθόνης φέτος στο +?

nikos2021

OnePlus με 1.129 ευρώ.

R.I.P. Flagship Killer……

Last edited 3 years πριν by nikos2021
Ovelix

Άνετα θα συμφώναγα μαζί σου αν δεν πουλούσαν στο ενάμιση χιλιάρικο οι άλλοι… Δυστυχώς έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε λογική οι τιμές και όσο υπάρχει κόσμος που θα τα αγοράζει τόσο θα συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι τιμές. Εγώ εδώ και χρόνια έχω βάλει όριο 300€-400€ για κινητό, δεν έχει κανένα νόημα να έχω περισσότερη Ram στο κινητό μου από ότι έχω στο PC μου, δεν έχει κανένα νόημα να έχω καλύτερη οθόνη στο κινητό μου από ότι στην TV μου.

Ovelix

Με τις τιμές στα Ελληνικά καταστήματα να είναι ακριβότερο από λίγο ποιο κάτω από 100€ εως και πάνω από 100€ χωρίς να σου προσφέρουν κάτι περισσότερο εννοείται πως η καλύτερη επιλογή είναι να το αγοράσεις απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus που εκτός από ότι θα γλυτώσεις το εκατοστάρικο θα πάρεις και δώρο, πχ στο OnePlus 9 Pro 8GB/ 128GB με 949€ σου δίνει δώρο τον ασύρματο φορτιστή Warp Charge 50 Wireless Charger που κάνει 69€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Open 2: Φήμες ότι θα έχει τεράστια μπαταρία

Η αγορά των αναδιπλούμενων φαίνεται ότι θα γίνει πλουσιότερη καθώς η OnePlus ετοιμάζεται να φέρει τη δεύτερη γενιά του OnePlus Open.

Gear OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord Buds 3 Pro και Watch 2R: Επίσημα τα νέα wearables

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών με το Nord 4 και το OnePlus Pad 2 να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής.

Smartphones featured OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και μοναδικό σχεδιασμό

Tο OnePlus Nord 4 παρουσιάστηκε με σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τις τρέχουσες τάσεις και επιλέγει ένα μεταλλικό unibody.

Gear OnePlus

OnePlus Pad 2: Ανακοινώθηκε με SD 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510 mAh

Το πρώτο flagship Android tablet, το OnePlus Pad 2 έφτασε και είναι πανομοιότυπο με το OnePlus Pad Pro για την αγορά της Κίνας.