OnePlus 9 Pro: Η τεχνολογία της κάμερας

, OnePlus 9 Pro: Η τεχνολογία της κάμερας

Αναμφίβολα, η κάμερα θα αποτελεί ένα από τα κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος του επερχόμενου OnePlus 9 Pro. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τον εξοπλισμό που φέρεται να έχει το σύστημα της πίσω κύριας κάμερας του smartphone.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το OnePlus 9 Pro θα παρουσιαστεί επισήμως στις 23 Μαρτίου, αλλά πολλές πληροφορίες για αυτό έχουν ήδη γίνει γνωστές. Αυτό που φαίνεται από εικόνες που έχουν δημοσιευθεί διαδικτυακά είναι ότι στον βασικό εξοπλισμό του OnePlus 9 Pro θα περιλαμβάνεται ο αισθητήρας IMX 789 της Sony, μαζί με τον Sony IMX 766, ο οποίος θα λειτουργεί στην ultra wide κάμερα.

Ο ΙMX 789 θα δίνει 48 Megapixel, ο IMX 766 50 Megapixel, ενώ ο τηλεφακός OmniVision OVo8A10, θα είναι στα 8 Megapixel με οπτικό zoom 3.3x. Το setup στο πίσω μέρος συμπληρώνεται από τον Galaxy Core GC02M1B στα 2 Megapixel. Η μπροστινή κάμερα έχει τον Sony IMX 471 στα 16 Megapixel. Εάν τώρα συνυπολογίσει κανείς στην εξίσωση και τη συνεισφορά της Hasselblad, τότε οι προσδοκίες από τις imaging επιδόσεις του OnePlus 9 Pro είναι δικαιολογημένα μεγάλες.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.