OnePlus 9: Renders θήκης δείχνουν επίπεδη οθόνη και punch hole

OnePlus 9, OnePlus 9: Renders θήκης δείχνουν επίπεδη οθόνη και punch hole

Απέχουμε λίγους μήνες πριν την παρουσίαση της σειράς OnePlus 9, η οποία περιμέναμε ότι θα περιέχει μόνο το βασικό μοντέλο. Ωστόσο, νεότερα leaks αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και φέτος δύο μοντέλο, το βασικό και το Pro.

Επίπεδη οθόνη για το βασικό μοντέλο

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει CAD εικόνες, live φωτογραφίες, και renders των OnePlus 9, με τις περισσότερες να αφορούν το Pro μοντέλο. Όμως, τώρα διέρρευσαν renders θήκης που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του βασικού μοντέλου.

Τα renders δείχνουν ότι το βασικό μοντέλο θα έχει παρόμοιο module με το Pro, αλλά με τρεις αισθητήρες αντί για τέσσερις. Η πλάτη φαίνεται ότι έχει ελαφρώς καμπύλες πλευρές και το κλασικό DND κουμπί της OnePlus είναι τοποθετημένο στη δεξιά μεριά του smartphone.

OnePlus 9, OnePlus 9: Renders θήκης δείχνουν επίπεδη οθόνη και punch hole

Σε αντίθεση με το Pro μοντέλο, το OnePlus 9 έχει επίπεδη οθόνη με μέτρια περιμετρικά bezels και μεγάλο μονό punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Επιπλέον, η θήκη αποκαλύπτει τη θύρα USB type-C στο κάτω μέρος του smartphone, ενώ στα renders δεν εμφανίζεται πουθενά κλασική θύρα ακουστικών.

Η παρουσίαση των επόμενων flagship smartphones της OnePlus αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2021 και τα έξυπνα τηλέφωνα ενδέχεται να κυκλοφορήσουν άμεσα, σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

OnePlus 9, OnePlus 9: Renders θήκης δείχνουν επίπεδη οθόνη και punch hole OnePlus 9, OnePlus 9: Renders θήκης δείχνουν επίπεδη οθόνη και punch hole

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.