OnePlus 9 RT: Επίσημα με Snapdragon 888 και απόκριση αφής 600 Hz

Η επίσημη παρουσίαση του OnePlus 9 RT επιβεβαιώνει όλες τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ξεχωρίζουμε την απόκριση αφής 600 Hz που προσφέρει καλές δυνατότητες mobile gaming.

Ένα στοιχείο που δεν προκαλεί έκπληξη για το OnePlus 9 RT είναι το γεγονός ότι έρχεται εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888. Οι διαθέσιμες εκδόσεις του είναι με μνήμη RAM 8 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε στα 128, είτε στα 256 GB, καθώς και μία έκδοση στα 12 GB, η οποία έρχεται αποκλειστικά με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB. H οθόνη του είναι στις 6.62 ίντσες, τεχνολογίας OLED, σε ανάλυση 2400×1080 pixels, με συχνότητα ανανέωσης οθόνης τα 120 Hz. H οθόνη του OnePlus RT έχει φωτεινότητα 1300 nits.

Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα IMX766, ο οποίος προσφέρει οπτική σταθεροποίηση εικόνας στα 50 Megapixel, ενώ συνοδεύεται από έναν αισθητήρα 16 Megapixel και ακόμα έναν φακό macro. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι τύπου punch hole στα 16 Megapixel. To λειτουργικό σύστημα είναι το ColorOS 12, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4500 mAh.

Σχόλια

  • Μπλιάααχχχ. Τι 600 ΗΖ. Το μάτι δεν αντιλαμβάνεται τίποτα!! Εκτός από το δικό σας μάτι το αετίσιο πιστοί μου που αναγνωρίζεται τα 120 Hz μας (Τα σωστά, τα premium, τα smooth τα βουτερένια) ακόμη κ στο unboxing! Αμ το άλλο 8 γιγα ραμ!! Έλεος!! Μόνο Ios που πάει νεράκι με 2 γιγα ραμ , και άντε να χρειαστέιτε 4 για το server replacement Ipad OS. Stay safe μακριά απο Μπαλλους κ Αμπαλους ρομποτάκηδες 😎😘

    • Εσυ δεν αναγνωριζεις τα 120;Να πας να το κοιταξεις αν δεν το αναγνωριζεις.Ωστοσο θα συμφωνησω, περιττο το χαρακτηριστικο οπως περιττα και πολλα που αγοραζουμε η που ενθουσιαζομαστε με.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.