OnePlus Ace: Με Dimensity 8100 και 50% φόρτιση σε 5 λεπτά

OnePlus Ace, OnePlus Ace: Με Dimensity 8100 και 50% φόρτιση σε 5 λεπτά

Νέα σειρά για την OnePlus με το ολοκαίνουργιο smartphone OnePlus Ace που παρουσιάστηκε στην Κίνα με chipset Dimensity 8100 Max και φόρτιση 150 W. Έχει τη δυνατότητα να παρέχει 50% γέμισμα μπαταρίας σε μόλις 5 λεπτά, ενώ έρχεται με οθόνη AMOLED 120 Hz. Στο αυτί αρκετών χρηστών τα χαρακτηριστικά αυτά μπορεί να ακούγονται γνωστά, μιας και θυμίζουν το Realme GT Neo3 και αυτό είναι λογικό αφού και οι 2 εταιρείες βρίσκονται κάτω από την ασπίδα της BBK.

OnePlus Ace, OnePlus Ace: Με Dimensity 8100 και 50% φόρτιση σε 5 λεπτάOnePlus Ace, OnePlus Ace: Με Dimensity 8100 και 50% φόρτιση σε 5 λεπτά

Το Oneplus Ace διαφέρει στο σχεδιασμό σε σχέση με τα υπόλοιπα τηλέφωνα OnePlus. Η πρώτη αλλαγή έρχεται με την 16 MP κάμερα selfie να είναι στο κέντρο ενώ η εταιρεία μας είχε συνηθίσει σε γωνιακές εγκοπές. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται με το alert slider και την ευκολία που είχε ο χρήστης να σετάρει το προφίλ ήχου της συσκευής χωρίς να χρειάζεται να την ξεκλειδώσει, με τη συγκεκριμένη δυνατότητα να αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας από την έναρξη της! Η οθόνη AMOLED 120 Hz διαθέτει διαγώνιο 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+.

Η πίσω main κάμερα είναι στα 50 MP, διαθέτει OIS και ενώνει τις δυνάμεις της με μια ultrawide 8 Mp και μια macro 2 MP.

OnePlus Ace, OnePlus Ace: Με Dimensity 8100 και 50% φόρτιση σε 5 λεπτά

Ο “καπετάνιος του πλοίου” Dimenisty 8100 Max της MediaTek έρχεται με πλήρωμα 8/12 GB RAM και έως 512 GB αποθηκευτικό χώρο. Η OnePlus θόλωσε τα νερά επιλέγοντας να μην αποκαλύψει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές που θα έχει το Max με το κανονικό Dimenisty 8100, ωστόσο γνωρίζουμε ότι οι δυνατότητες AI θα είναι βελτιωμένες.

OnePlus Ace, OnePlus Ace: Με Dimensity 8100 και 50% φόρτιση σε 5 λεπτά

Ο “άσος” θα αποτελείται επίσης από μία 4,500 mAh dual-cell μπαταρία και 150W SuperVOOC γρήγορη φόρτιση. Η OnePlus φρόντισε να θωρακίσει τη μπαταρία από την υπερθέρμανση εφαρμόζοντας αρκετές ρυθμίσεις που παρέχουν προστασία και ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα πρέπει να είναι ικανή να διατηρεί το 80% της ισχύος της μετά από 1600 πλήρεις φορτίσεις. Το Android 12 με κουμπωμένο ColorOS 12.1 συνθέτει το λογισμικό.

OnePlus Ace, OnePlus Ace: Με Dimensity 8100 και 50% φόρτιση σε 5 λεπτά

Τα διαθέσιμα χρώματα για το OnePlus Ace θα είναι δύο: μαύρο και μπλε. Το βασικό μοντέλο 8/128 GB θα πωλείται για 388 $. Στην ίδια ram αλλά με 256 GB θα ανεβαίνει στα 420 $, αντιστοίχως στο επίπεδο 12/256 GB στα 465 $ και στην κορυφαία έκδοση του 12/512 GB στα 543 $.

Οι πωλήσεις στην Κίνα ξεκινούν στις 26 Απριλίου και στην Ινδία ως OnePlus 10R στις 28 Απριλίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.