OnePlus Ace Racing Edition: Με 120Hz LCD και Dimensity 8100-Max

oneplus ace racing edition, OnePlus Ace Racing Edition: Με 120Hz LCD και Dimensity 8100-Max

Το OnePlus Ace κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο μήνα και σήμερα η εταιρεία λανσάρει ένα νέο μοντέλο, το OnePlus Ace Racing Edition. Το ωραίο είναι πως δεν πρόκειται απλώς για μια νέα βαφή, καθώς η συσκευή έχει αρκετές διαφορές από το Ace.

Η Racing Edition είναι ήδη καταχωρημένη στο OppoShop.cn, που δείχνει εικόνες προϊόντων. Το Evleaks έχει διαρρεύσει επίσης εικόνες του τηλεφώνου σε Μαύρο και δε βλέπουμε πουθενά αγωνιστικές λωρίδες.

Το μοντέλο αλλάζει από πάνελ AMOLED 120 Hz σε LCD 120 Hz μεγέθους 6,59″, σύμφωνα με την TENAA και φαίνεται να έχει κουμπί λειτουργίας με δαχτυλικό αποτύπωμα. Ο Πρόεδρος της OnePlus China, Louis Li, δημοσίευσε στο Weibo ότι η οθόνη θα υποστηρίζει 6 διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης.

oneplus ace racing edition, OnePlus Ace Racing Edition: Με 120Hz LCD και Dimensity 8100-Max

Κοιτώντας το πίσω μέρος και κάνοντας ζουμ βλέπουμε την ετικέτα 64MP για την κύρια κάμερα και τη σήμανση 15-25mm, δίνοντας τις εστιακές αποστάσεις της κύριας και της ultra-wide κάμερας. Μια άλλη εικόνα teaser του μοντέλου Racing Edition δείχνει και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm στο κάτω μέρος.

Αυτό που γνωρίζουμε στα σίγουρα είναι ότι το chipset θα είναι το ίδιο, δηλαδή ένα Dimensity 8100-Max.

oneplus ace racing edition, OnePlus Ace Racing Edition: Με 120Hz LCD και Dimensity 8100-Max

Όσο για την τιμή, το κανονικό Ace ξεκινά από 2.500 CNY, αλλά ο κ. Li αποκάλεσε το OnePlus Ace Racing Edition ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα στο εύρος τιμών των 2.000 CNY (285€), οπότε αυτό θα πρέπει να είναι φθηνότερο.

Oσονούπω αναλυτικά κι επίσημα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.