Η OnePlus ισχυρίζεται πως το 5T είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά

OnePlus 5T ταχύτερο smartphone, Η OnePlus ισχυρίζεται πως το 5T είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά

Η OnePlus ανακοίνωσε πριν από λίγο το 5T που ακολουθεί την “flagship killer” πολιτική της εταιρείας. Συνδυάζει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, bezel-less σχεδιασμό και πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Σίγουρα πρόκειται για ένα smartphone που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κοινού.

Ο Κινέζος κατασκευαστής είναι αρκετά σίγουρος για την ισχύ και την ποιότητα του νέου του εκπροσώπου. Μάλιστα θεωρεί πως το OnePlus 5T είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά. Σύμφωνα με δυο αναρτήσεις στον επίσημο Twitter της λογαριασμό, αρχικά η OnePlus υποστηρίζει πως από την στιγμή που κάποιος συνηθίσει στην ταχύτητα και την ομαλότητα του 5T, είναι δύσκολο να επιστρέψει σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Στο επόμενο post η εταιρεία ανέφερε πως λόγω του hardware και των βελτιώσεων που έγιναν στο OxygenOS (στην ουσία Nougat 7.1), κανένα άλλο smartphone δεν τρέχει εφαρμογές και παιχνίδια ταχύτερα από το νέο 5T.

Η OnePlus αναφέρει χαρακτηριστικά “no other smartphone”, θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την υπεροχή της ναυαρχίδας της τόσο συγκριτικά με τους άλλους Android ανταγωνιστές, όσο και με τα νέα iPhones της Apple. Παρά την υπεροχή του A11 Bionic chipset που κρύβουν στο εσωτερικό τους τα iPhone 8 / 8 Plus και X, η OnePlus θεωρεί πως έχει βρεί την συνταγή της επιτυχίας που οδηγεί το 5T στην κορυφή, χωρίς να ενσωματώνει ισχυρότερο επεξεργαστή (λειτουργεί με τον Qualcomm Snapdragon 835).

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να καταστήσουν το 5T την ταχύτερη συσκευή μέχρι τώρα. Η νέα πρόταση των Κινέζων ενσωματώνει μέχρι και 8GB μνήμη RAM, δίνοντας στο σύστημα την ευχέρεια να διαχειριστεί ταυτόχρονα ακόμα και τις απαιτητικότερες εφαρμογές. Επιπλέον, η 18:9 οθόνη των 6 ιντσών έχει ανάλυση 2160×1080 pixels, χαμηλότερη από εκείνη των Galaxy S8, Note 8, LG V30 και iPhone X. Αυτό σημαίνει πως ο επεξεργαστής θα χρησιμοποιεί ελαφρώς λιγότερη ισχύ, σε σχέση με τα παραπάνω smartphones, για να καλύψει τις ανάγκες του panel. Κάπως έτσι το 5T θα μπορούσε να κερδίσει οποιοδήποτε κινητό σε τεστ ταχύτητας.

Σύντομα το Youtube θα κατακλυστεί από βίντεο που θα παρουσιάζουν συγκρίσεις ταχύτητας των ήδη υπαρχόντων high-end προτάσεων με το 5T. Αν κρίνουμε πάντως από τις εξαιρετικές επιδόσεις του OnePlus 5 που ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες (και πλέον δεν κυκλοφορεί καν), μάλλον ο νέος εκπρόσωπος της εταιρείας θα αποδείξει στον τεχνολογικό κόσμο πως δεν χρειάζεται να καταβληθεί ένα υπέρογκο ποσό για να αγοράσει κάποιος το ταχύτερο smartphone της χρονιάς. Το OnePlus 5T είναι αδιαμφισβήτητα μια εκ των γρηγορότερων συσκευών και σύντομα μάλλον θα ονομαστεί η γρηγορότερη.

OnePlus 5T ταχύτερο smartphone, Η OnePlus ισχυρίζεται πως το 5T είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά

OnePlus 5T ταχύτερο smartphone, Η OnePlus ισχυρίζεται πως το 5T είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά

OnePlus 5T ταχύτερο smartphone, Η OnePlus ισχυρίζεται πως το 5T είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Κινέζικα κόλπα.Ταχύτερο μπορεί,αλλά ούτε την οθόνη,ούτε την κάμερα,ούτε την ποιότητα κατασκευής του samsung s8 θα έχει.Πολύ ποιοτικότερο βέβαια απο κινεζιές τύπου τσαόμι και τσιν τσαν τσον.

NtinosMD

Πραγματικη διαφορα σε loading speed εχω να δω απο τοτε που αλλαξα τον HDD με SSD στο pc. Στα κινητα ειναι αμελητεα πλεον η διαφορα… κατι αλλο κα OnePlus?

VasiliS7edge

Μπράβο OP. 500€ για να ανοίγεις τα apps 1 με 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ένα επώνυμο κινητό 200€.

Γιώργος Κ.

Παιδιά αυτό που κάνετε όσον αφορά στους Κινέζους κατασκευαστές δεν είναι και τόσο δίκαιο. Έχουν παρέλθει οι εποχές που κατηγορούσαμε κάποιον για ένα φτηνό κινέζικο προϊόν. Το συγκεκριμένο είναι το πιο vfm αυτή τη στιγμή, στα μόνα τα οποία υστερεί είναι το OIS και η αδιάβροχοποιηση. Με 500 ευρώ αρχική που κοστίζει δεν έχει ανταγωνισμό.

Τώρα όσον αφορά στις δηλώσεις εντάξει δεν χρειαζόταν καν να γίνουν. Πλέον οι ναυαρχίδες είναι στο δέκατο του δευτερόλεπτου σχεδόν πιο γρήγορες η πιο αργές η μια από την άλλη. Το θέμα είναι ποια κράτα περισσότερες εφαρμογές στη μνήμη για μένα. Γιατί το multitasking στις μέρες μας είναι πολύ απαραίτητο

John

Με το Samsung S8 στα 577 ευρώ υπάρχει περίπτωση να επιλέξει κάποιος το 5T έστω και στα 599 ευρώ; Άσε που υπάρχει και το LG G6 στα 400 ευρώ (παρόλα τα θέματα της συγκεκριμένης εταιρείας). Πάντως vfm δεν είναι κανένα από τα τρία γιατί κάνεις άνετα την δουλειά σου και με το Xiaomi A1 στα 250 ευρώ και πλην του video που είναι μέτριο δεν υστερεί και πολύ κάπου αλλού.

John

Έστω και στα 499 ευρώ ήθελα να γράψω.

Nick

Ναι οκ.. Ενώ όταν είναι λιιίγο καλύτερη η εκάστοτε κάμερα τότε είναι χαοτική η διαφορά ε;όπως θέλετε τα ερμηνεύεται..!
πλέον οι ναυαρχίδες κινούνται σε παρόμοια επίπεδα.
Εδώ ήταν το 5 δε θα είναι αυτό το πιο γρήγορο;; προφανώς επειδή καμία εταιρεία δε μπορεί να φτιάξει ένα OS όπως του Κινέζου αυτό πειράζει πολλά fanboy

Σταύρος Χρι

Προφανώς και θα είναι το πιο γρήγορο android ! Η εταιρία έχει παράδοση σε αυτό !

KostasB

Μακάρι να μην είναι τόσο γρήγορο όσο λένε.. σκέφτονται κάποιοι..
Ακόμα και το OnePlus One εν έτη 2017 με την τελευταία αναβάθμιση περασμένη τρέχει άψογα. Έτσι και το 5Τ μετά από χρόνια θα τρέχει απροβλημάτιστα σε σχέση με αντίστοιχες ναυαρχίδες “μεγάλων” εταιριών.

djfapples

Όλα φαίνονται στην κόντρα πιστεύω η πιο γρήγορη συσκευή είναι το XZ1

bezilys

Για να δούμε θα καταφέρει να περάσει xz1 και xz premium!!??

dimitrisdim14

Αν δεν δουλέψεις one plus δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ταχύτητας και την flawless ροή του oxygen os. Εγώ έχω το S8 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος… Φίλε έχει το one plus 3t και είναι πιο γρήγορο σε όλα… Ρέει ταχύτατα. Βέβαια δεν έχει οθόνη και ευκολίες της Samsung…

ΕΛΛΗΝΑΣ

Κινεζιες λένε οι Κορεάτες… Γιατί ως γνωστόν οι Κορεάτες είναι πιο εξελιγμένοι τεχνολογικά από τους κινέζους… Κάποιοι μου φαίνεται πως ζουν ακόμη εν έτη 2000… One plus xiaomi huawei είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως! Οπότε πάψτε επιτέλους την καραμέλα κινεζια…

P. Ps

Ειλικρινά η γραφικότητα έχει όρια.Οποιο τηλέφωνο παίρνω ΕΓΏ, δε σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο. Καλό είναι να δουλεύουμε τον εαυτό μας αλλά όχι να γινόμαστε φαιδροι. Παίρνει ο ένας το ένα, ο άλλος το άλλο κι αμέσως γίνεται θαύμα και γίνεται το πιο γρήγορο, το πιο ποιοτικό το πιο μπλα μπλα. Δεν λέω ονόματα, ούτε φωτογραφίζω με μάρκα, αλλά ένα κινητό που ούτε στο antutu, ούτε στο geekbench, ούτε στο dxomark είναι στα κορυφαία, ούτε στην καθημερινή χρήση ξεχωρίζει ιδιαιτερα, ούτε καν βρίσκεται στις βιτρίνες στην αγορά, δε μπορείς με τίποτα να κάνεις το άσπρο μαύρο κ να το λες και το κορυφαίο Αστείο στην καλύτερη.

Sint

Φίλε μου ε,χεις δίκιο. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει πολλοί, είναι ότι τα σκήπτρα στην μικροτεχνολογία, όχι αυτοκίνητα, έχουν αλλάξει χέρια. Η Κίνα είναι πια ο απόλυτος ηγέτης και η Ιαπωνία υποχώρησε κάτω από την τρίτη θέση, πίσω από Κορεατες κ Αμερικανούς.

Φ. Κ

P. Ps είσαι κέντρο.
Θα το πω εγώ. Από που κι ως πού το xz1 το γρηγορότερο τηλέφωνο τη; αγοράς, οεο ; Ήμαρτον με την ασχετοσύνη και την υποκειμενικοτητα πια.!!!

djfapples

Το xz1 σύμφωνα με συγκριτικά τεστ στο διαδίκτυο είναι πιο γρήγορο σε άνοιγμα εφαρμογών, στον chrome ασυναγώνιστο μέχρι στιγμής δεν το κοντράρει κανένα

bezilys

@Φ. Κ πήγενε κοίτα στο YouTube συγκριτικά τεστ και μετά γράψε την άποψη σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.