OnePlus Concept One: Το μέλλον των smartphones έρχεται στη CES 2020

OnePlus Concept One, OnePlus Concept One: Το μέλλον των smartphones έρχεται στη CES 2020

Η OnePlus είχε κάνει tease ότι ετοιμάζει ένα “special event” για τη CES 2020. Νωρίτερα σήμερα, η εταιρεία επιβεβαίωσε το event καθώς και ότι έχει άμεση σχέση με το “OnePlus Concept One“. Επιπλέον, δημοσίευσε μία ανακοίνωση η οποία αφορά το επερχόμενο “smartphone” της εταιρείας, η καλύτερα μία νέα σειρά έξυπνων τηλεφώνων.

Τι αποκαλύπτει η ανακοίνωση

Η εταιρεία αναφέρει ότι το όνομα του “smartphone” από μόνο του τα λέει όλα. Το OnePlus Concept One αποτελεί ξεκάθαρη υπόσχεση ότι αυτή η συσκευή είναι η πρώτη σε μία σειρά νέων έξυπνων τηλεφώνων που θα διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες και θα προσφέρουν στους χρήστες μία πιο ομαλή, ταχύτερη και πιο ανάλαφρη εμπειρία.

Στη συνέχεια, η κατασκευάστρια τονίζει ότι το OnePlus Concept One επιδεικνύει το όραμα της για τις νέες τεχνολογίες και την εναλλακτική προσέγγιση στον σχεδιασμό των μελλοντικών smartphones.

Τι μπορούμε να περιμένουμε

Πρόκειται πραγματικά για μία πολλά υποσχόμενη ανακοίνωση. Οι εταιρείες έχουν δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στην προσπάθεια τους για επιδόσεις και την εξάλειψη των bezels. Επιπλέον, οι foldable συσκευές αποτελούν το μέλλον, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Το OnePlus Concept One θα μπορούσε να είναι ένα ολοκληρωμένο smartphone ή απλά ένα πακέτο που λανσάρει μία σειρά τεχνολογιών που θα ενσωματώσει η εταιρεία στα μελλοντικά της τηλέφωνα. Αρκετοί θεωρούν ότι η κατασκευάστρια θα αποκαλύψει τη δική της εκδοχή των εύκαμπτων έξυπνων τηλεφώνων.

Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη πολλά που δεν έχουμε δει από την OnePlus, όπως για παράδειγμα η ασύρματη φόρτιση και οι κάμερες κάτω από την οθόνη. Υπομονή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, όπου η εταιρεία θα αποκαλύψει τα πάντα για το OnePlus Concept One, στην CES 2020. Ποιος ξέρει, ίσως μάθουμε λεπτομέρειες και για τα επερχόμενα OnePlus 8.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.