OnePlus: Επιμένει να μην ξοδεύει χρήματα για διαφήμιση

Πέρσι η OnePlus ξεκίνησε ως μια startup η οποία ήθελε να γίνει γνωστή μέσα από το προϊόν της. Την ώρα που μεγάλα ονόματα όπως Apple, Samsung, HTC (βλέπε Robert Downey Jr.), ξοδεύουν εκατομμύρια σε διαφημιστικές καμπάνιες, η OnePlus ξεκίνησε με μηδέν budget για διαφήμιση. Έγινε γνωστή από τα εντυπωσιακά specs του OnePlus, την τιμή και το σύστημα προσκλήσεων.

Πριν ακόμη το OnePlus One γίνει διαθέσιμο για παραγγελίες, είχε γίνει ήδη γνωστό και τότε αποφασίστηκε ότι θα ξοδευτούν κάποια χρήματα στο marketing, αρχικά 300 δολάρια, ύστερα 10.000 δολάρια και στη συνέχεια περισσότερα. Βέβαια, τα ποσά αυτά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τα αντίστοιχα μεγάλων ονομάτων.

Η OnePlus θα επιμείνει στην ίδια τακτική να μην θέλει να ξοδέψει χρήματα για marketing, και όπως αναφέρει σε νέα ανάρτηση, θα το κάνει μόνο όταν αυτό έχει πράγματι αξία για τους fans της, αν δηλαδή φτάσει το όνομά της σε περισσότερο κόσμο, αλλά παράλληλα δεν αυξάνει τις τιμές της.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου η OnePlus θεώρησε ότι έπρεπε να ξοδέψει χρήματα για το OnePlus 2, ήταν τα δωρεάν Cardboard headsets (ζήτησε μόνο 5 δολάρια έξοδα αποστολής) που έστειλε πρόσφατα σε όσους θέλουν να δουν την παρουσίαση του OnePlus 2 σε virtual reality.

Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus One θα γίνε 27 Ιουλίου όπου θα δούμε οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 4GB LPDDR4, αισθητήρα αποτυπωμάτων, θύρα USB Type-C και τιμή κάτω από 450 δολάρια.

OnePlus: Επιμένει να μην ξοδεύει χρήματα για διαφήμιση, OnePlus: Επιμένει να μην ξοδεύει χρήματα για διαφήμιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγελης

Δε χρειαζεται να ξοδεψουν γιατι θα πρεπει να ανεβασουν τη τιμη του και το hardware του ειναι αρκετα διαφημισμενο ενω η αξιοπιστια τους και το τελικο προιον τους διαφημιζεται μεσω των blogs κυριως λογο της τιμης του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.