Η OnePlus έρχεται στην Ελλάδα

OnePlus Ελλάδα, Η OnePlus έρχεται στην Ελλάδα

Η OnePlus έρχεται στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις έχει μόνο το Techblog.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog τα smartphones της OnePlus θα ξεκινήσουμε να τα βλέπουμε σε ελληνικά καταστήματα ηλεκτρονικών και αλυσίδες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μαθαίνουμε ότι δεν έρθει επίσημα η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά Έλληνας διανομέας θα ξεκινήσει την πρώτη διάθεση των smartphones της OnePlus στη χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα μπορούμε να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή η αρχή θα γίνει με το μοντέλο OnePlus 7 μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ενώ το OnePlus 7 Pro θα καθυστερήσει λίγο.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με το ποια καταστήματα θα ξεκινήσουν αν διαθέτουν στην Ελλάδα το OnePlus 7, το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό και ποια θα είναι η τιμή του.

Τις πληροφορίες τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αλλά πιστεύουμε ότι θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ξεκινήσει η διάθεση των OnePlus στην χώρα μας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα από μεμονωμένο διανομέα όχι επίσημη αντιπροσωπεία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gim

Πολυ καλο αυτο να μεγαλωνει ο ανταγωνισμος και στα φυσικα καταστηματα..Χρονια πολλα Κωστα..!!!

Δημήτρης Κ

Ωχχ κατάλαβα.. το είχε ξανά κάνει αυτό τα public πολύ παλιά με το OnePlus X, και η τιμή ήταν απλησίαστη. Οπότε μάλλον κάτι παρόμοιο βλέπω να γίνεται

Δημήτρης

Ωραία γιατί ήθελα να το δω από κοντά, όπως και το oneplus 6 αλλά δε το είχαν

Dimitris

Ελπίζω να κρατήσουν λογική την τιμή γιατί αν δεν το κάνουν απλά το περνούμε απ’έξω.

Greg

Με απλά λόγια ΔΕΝ έρχεται η OnePlus στην Ελλάδα μέσω επίσημου εισαγωγέα κάτι που θα σήμαινε επίσημο σέρβις, αντικατάσταση συσκευής, πλήρης υποστήριξη δηλαδή, αλλά ένας ο οποίος (ψάχνει για κορόιδα) θα σου πουλάει το OnePlus με καπέλο στην τιμή χωρίς να σου παρέχει σέρβις-εγγύηση-υποστήριξη κλπ. (υγ. Είμαι σίγουρος πως είναι κατάστημα ηλεκτρικών ειδών)

Giannis13

μια χαρα επισημο σερβις εχεις τωρα , στελνεις δωρεαν το κινητο στην πολωνια με UPS και το παιρνεις ετοιμο μετα απο μια εβδομαδα !

καποια σερβις εταιρειων κανουν περισσοτερο καιρο κι ας ειναι στην Αθηνα …

αρα και τωρα υπαρχει κανονικα εγγυηση για 2 χρονια με πληρη υποστηριξη

ουτε ειδηση ουτε τιποτα, ουτε σημαντικο νεο . θα το φερει καποιος με καπελο , το παιρνεις με κανονικη τιμη και στο στελνουν απο πολωνια χωρις φορους κλπ

Greg

Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω, εφόσον δεν έρχεται η OnePlus στην Ελλάδα μέσω επίσημου εισαγωγέα ότι σέρβις-εγγύηση-υποστήριξη θα έχεις την έχεις από την OnePlus και θα πρέπει να επικοινωνήσεις εσύ ο ίδιος με την OnePlus μέσω της ιστοσελίδας της με email κλπ, να βγάλεις άκρη του τι και πως, να το στείλεις Πολωνία να το δούνε, να σου το φτιάξουν ή να σου το αντικαταστήσουν κλπ και να σου το στείλουν, άρα ο Χ τύπος που θα φέρει τα κινητά OnePlus και δεν αναλαμβάνει καμία υποστήριξη-υποχρέωση προς τους πελάτες του για το προιόν που πουλάει τι ψάχνει ? (για κορόιδα) και να βγάλει εύκολο και ξεκούραστο χρήμα.

Finn

….με τέτοιες τιμές πλέον, θα είναι αποτυχία οποιαδήποτε απόπειρα.
Για να μην παρεξηγηθω, χρησιμοποιώ op κινητά τα τελευταία χρόνια … αλλά ήρθε η ώρα για να κάνω στροφή.

sakis

χρόνια πολλά Κώστα !

πακος

απλα αμα δεν εχει την ιδια τιμη το παραγγελνεις απο το σαιτ και σε 2 μερες ειναι στην πορτα σου

Greg

Νομίζω πως σίγουρα δεν θα έχουν την ίδια τιμή και θα σου το εξηγήσω, παράδειγμα το OnePlus 7 6GB/128GB αν το παραγγείλεις από την ίδια την OnePlus μέσο της ιστοσελίδας της κοστίζει 549€, άρα η OnePlus βάζει 549€ στην τσέπη της, άντε αν βγάλουμε και 15€-20€ τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα η OnePlus βγάζει 534€-529€, τώρα αν το Χ κατάστημα στην Ελλάδα το πουλάει στην ίδια τιμή (549€) σημαίνει πως η OnePlus το πουλάει φθηνότερα στο κατάστημα και άρα θα χάνει χρήματα, γιατί να το κάνει αυτό ??? εκτός και αν η OnePlus απλά θα δώσει ελάχιστα κομμάτια στο Χ κατάστημα απλά και μόνο σαν ενός είδους προώθησης την μάρκας στην Ελληνική αγορά και να γίνει γνωστή.

Aris

Προφανώς χρειάζεσαι μαθήματα για το πώς δουλεύει η αγορά.

Greg

Δώσε μας τα φώτα σου Άρη… για πες μας εσύ που ξέρεις λοιπόν.

kostas

θα σου δωσω ενα παραδειγμα,παρε ενα Χ καταστημα σαν φυσικο προσωπο,οταν παει το καταστημα και αγορασει απο την Oneplus συσκευες δεν θα ειναι 1 και 2 αλλα πανω απο 20 κομματια.η συμφωνια παντα ειναι οσα περισσοτερα κομματια αγορασει θα τα παρει σε χαμηλοτερη τιμη,την oneplus την συμφερει γιατι τα κινητα της δεν καθονται στις αποθηκες και εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πουλησει αποτι μεσω ιντερνετ,πολλα ατομα δεν θελουν η δεν ξερουν να αγοραζουν μεσω ιντερνετ.Το θεμα ειναι οσο μεγαλυτερη ειναι η αλυσιδα καταστηματος τοσο περισσοτερα κομματια θα αγορασει αρα θα τα παρει σε καλυτερη τιμη,αν το βαλει 10 και 20 ευρω παραπανω αποτι η oneplus και εχεις και επισημη εγγυηση εχει καλος σε συμφερει,τωρα αν η τιμη παει στον θεο φυσικα και δεν σε συμφερει.

Υ.Γ βαλε τον εαυτο σου στην θεση της oneplus θα ηθελες να πουλας π.χ 100 συσκευες των 700 ευρω η 300 συσκευες των 500 ευρω?

Panagiotis

Πολύ καλά κινητά τα OnePlus κ το oxygen os!!! Με 820€ όμως δύσκολα να κάνω ξανά αγορά από την OnePlus. Για να δούμε το Xiaomi K20 που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά τι τιμή θα εχει..

Θάνος

Το oneplush 7 ξεκινάει από 550€ και το oneplush 7 pro από 700 μέχρι 750€… Δεν υπάρχει τιμή 820 σε κανένα μοντέλο της! Επιβεβαίωσέ το και μόνος σου από το ίδιο το site της εταιρείας και μην λες πράγματα που δεν στέκουν

kostas

φυσικα και υπαρχει μοντελο στα 810 ευρω το pro 12gb

Θάνος

Ζητάω ταπεινά συγνώμη! Όντως υπάρχει η έκδοση με 12gb ram που κάνει 819 για την ακρίβεια! Και πάλι συγνώμη μάγκες μου διέφυγε!

alelo

Η κίνηση θα βολέψει κάποιους ποΥ μπορούν να κόψουν τιμολόγιο και να τους βγει σε πολύ καλή τιμή.

Θάνος

Και λογική τιμή να μην κρατήσει, το παραγγέλνει οποίος θέλει από το επίσημο site παιδιά. Όπως έκανα με το oneplush 6 και ήταν την 3η ημέρα σπίτι μου απλά τα πράγματα!

karaboloytaw

περνουμε 2 mi 9 κ λεμε bye bye sthn op7

OPιθτκρ

540 εχει το oneplus 7 ..πεσμου που παιρνεις 2 ΜΙ9 να παρω και εγω φιλε.και το ενα θα στο κανω δωρο

Greg

Μάλλον ο φίλος εννοεί το OnePlus 7 Pro που κοστίζει 819€, ενώ το Xiaomi Mi9 έχει κάπου στα 450€, τώρα το αν αυτά τα δύο κινητά (OnePlus 7 Pro – Xiaomi Mi9) είναι άμεσα συγκρίσιμα μεταξύ τους δεν το ξέρω και ειλικρινά βαριέμαι 🙂 να κάτσω να το ψάξω και συγκρίνω τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Lefteris

Αχρείαστο, μόνο αν κάποιος θέλει να δει λαιβ και να δοκιμάσει τη συσκευή.
Αγόρασα ξημερώματα σήμερα το 7 προ και αύριο το απόγευμα θα το έχω στο σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις από καταστημα που σίγουρα θα έχει πιο ακριβή τιμή.

Reindeer

Καλημέρα. Στα skroutzμαγαζα μπορεις να γλιτωσεις το φπα εάν εκδόσεις τιμολόγιο;;

Χρήστος

Στην Ελλάδα των καρτέλ, αγοράζεις ένα κινητό ετοιμοπαραδοτο με εγγύηση στην τιμή του 150%.Με λίγα λόγια στην Ελλάδα πουλανε την κουράδα για τούρτα σοκολάτα….Μακριααααααά

Βαγγέλης

Η πρώτη διάθεση OnePlus είχε γίνει πριν τρία χρόνια, με το OnePlus X, , από αλυσίδα καταστημάτων, πολύ γνωστή στο.. “Κοινό” με πορτοκαλί σήμα. (είχα αγοράσει το δικό μου από το επίσημο site της OnePlus μόλις 2-3 μήνες νωρίτερα και 30€ χαμηλότερα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.