OnePlus Fold: Με εσωτερική οθόνη 7,8″, εξωτερική 6,3″ και μπαταρία 4.800 mAh

OnePlus Fold, OnePlus Fold: Με εσωτερική οθόνη 7,8″, εξωτερική 6,3″ και μπαταρία 4.800 mAh

Μετά τα 3D renders που δημιουργήθηκαν από τον @OnLeaks και είδαμε την περασμένη εβδομάδα, ο leakster επιστρέφει με λεπτομέρειες για το hardware. Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε για την οθόνη, το chipset και τις κάμερες.

Το νέο foldable φέρεται να έχει εσωτερική οθόνη 7,8 ιντσών, πάνελ AMOLED (1.900 x 2.100 px LTPO, αν πιστευτούν οι προηγούμενες φήμες). Η εξωτερική οθόνη θα έχει μέγεθος 6,3”, ενώ και οι δύο θα έχουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αυτό θα είναι επίσης ένα πάνελ AMOLED, αλλά ίσως όχι και LTPO.

Το OnePlus Fold θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2 με 16GB RAM 256GB αποθηκευτικό χώρο. Θα έχει μπαταρία 4.800mAh με υποστήριξη φόρτισης 67W.

Το τηλέφωνο θα έχει σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, πιθανότατα υπό το brand και τα χαρακτηριστικά της Hasselblad. Η κύρια μονάδα θα διαθέτει αισθητήρα 48MP (μάλλον τον IMX890), θα υπάρχει μια μονάδα ultra wide 48MP καθώς και τηλεφακός 64MP. Θα υπάρχουν δύο κάμερες selfie – μία 32MP στην εξωτερική οθόνη και μία 20MP στο εσωτερικό.

Από πλευράς λογισμικού, θα τρέχει το skin OxygenOS 13.1 που βασίζεται στο Android 13, μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένη στο πλάι και το κλασικό alert slider.

Η OnePlus δεν έχει ορίσει ακόμη επίσημα ημερομηνία, αλλά οι φήμες υποστηρίζουν ότι το Fold θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.