Την ώρα που ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei παραδέχεται ότι τα έκαναν θάλασσα με την κυκλοφορία του OnePlus 2, διότι και φέτος δεν κατάφεραν να είναι συνεπείς με τις αποστολές των συσκευών, ετοιμάζεται και το OnePlus Mini. Σήμερα διέρρευσαν δυο εικόνες που λέγεται ότι είναι press renders του μη ανακοινωμένου OnePlus Mini.
Αυτό που βλέπουμε είναι ότι στην μπροστινή πλευρά ακολουθείται η γνωστή σχεδιαστική γραμμή που μας έχει συνηθίσει η OnePlus, αλλά η έκπληξη έρχεται στην πίσω πλευρά. Εκεί βλέπουμε στρογγυλό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τύπου Apple Touch ID και dual camera με διπλό LED flash. Στην κάτω πλευρά υπάρχουν τα ηχεία, φαίνεται ότι έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες απ΄ότι μας έχε συνηθίσει η OnePlus και ίσως είναι πιο λεπτό.
Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά να υπενθυμίσουμε ότι ο Carl Pei σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγες εβδομάδες, είχε πει ότι θα δούμε νέα συσκευή η γύρω στα Χριστούγεννα, είπε ότι μπορεί να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το OnePlus 2 ή και όχι.
Μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα και ελπίζουμε η OnePlus πριν βγει στην αγορά με περισσότερα smartphones, να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την διαθεσιμότητά τους.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα είναι πιο ακριβό μοντέλο και όχι πιο φτηνό?
@dark_master και γω το ίδιο πιστεύω! Παρόλα αυτά όμως η συσκευή στην φωτογραφία είναι υπεροχή .. Μένει να δουμε αν όντως θα είναι έτσι!