OnePlus Nord 2 CE: Καθυστερεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022

, OnePlus Nord 2 CE: Καθυστερεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022

Το OnePlus Nord 2 CE 5G αναμενόταν να είναι έτοιμο για κυκλοφορία στην έκθεση τεχνολογίας CES 2022 τον Ιανουάριο, ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Yogesh Brar (μέσω 91mobiles), η συσκευή δεν θα παρουσιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο.

Το OnePlus Nord 2 CE (γνωστό και ως OnePlus Ivan) πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ινδία και την Ευρώπη με την τιμή του να ανέρχεται περίπου στα 299 ευρώ. Ορισμένες από τις προδιαγραφές του τηλεφώνου έχουν ήδη διαρρεύσει, αποκαλύπτοντας κάποιες βασικές βελτιώσεις συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.

Η συσκευή θα έχει το chipset Dimensity 900 5G μαζί με ένα πάνελ OLED 6,4 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz .

Η διαμόρφωση μνήμης περιλαμβάνει δύο εκδόσεις – μια παραλλαγή 6 GB/128 GB και μια που αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB, με σταθερή τη RAM. Η μπαταρία αναμένεται να είναι μια κυψέλη 4.500 mAh που θα υποστηρίζει τον φορτιστή Warp 65W της OnePlus.

Όσον αφορά στην κάμερα, το OnePlus Nord 2 CE φημολογείται ότι διαθέτει σύστημα τριπλής πίσω κάμερας, που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα OmniVision 64MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν φακό μακροεντολής 2MP. Για selfie θα διαθέτει μια μπροστινή κάμερα 16MP στο κέντρο της οθόνης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.