OnePlus Nord 20 5G: Αποκαλύπτονται renders και λεπτομέρειες

, OnePlus Nord 20 5G: Αποκαλύπτονται renders και λεπτομέρειες

Το OnePlus Nord 20 5G θα κινείται στην mid range κατηγορία, όπως προκύπτει από τις φήμες για τα τεχνικά του στοιχεία. Μαζί με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια πρώτα renders που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του.

Το OnePlus 10 series έγινε θέμα φημολογίας και αποκαλύψεων και τώρα σειρά έχει το OnePlus Nord 20 5G, ένα ακόμα 5G smartphone της εταιρείας, το οποίο θα κινείται στην εξόχως ανταγωνιστική mid range κατηγορία. Ο σχεδιασμός του δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίες, όπως προκύπτει από τα renders, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι όμορφο.

, OnePlus Nord 20 5G: Αποκαλύπτονται renders και λεπτομέρειες

Η AMOLED οθόνη του έχει διαγώνιο 6.43 ιντσών, με μία punch hole selfie camera των 16 Megapixel στην πάνω αριστερή γωνία. Στο πίσω μέρος, φαίνεται ότι υπάρχει ένα setup με δύο μεγάλες κάμερες και μία μικρότερη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για δύο κάμερες των 48 Megapixel και μία των 2 Megapixel.

, OnePlus Nord 20 5G: Αποκαλύπτονται renders και λεπτομέρειες

Εκτιμάται, επίσης, ότι θα υπάρχει επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 695, μέγιστο πάχος 7.7 χιλιοστών και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.