Το OnePlus Nord 2T τροφοδοτείται από το Dimensity 1300 SoC και τρέχει το OxygenOS 12.1 που βασίζεται σε Android 12.
Ντεμπούτο στην Ινδία έκανε το OnePlus Nord 2T που παρουσιάστηκε το Μάιο. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα – Grey Shadow και Jade Fog και σε δύο επιλογές μνήμης – 8GB/128GB και 12GB/256GB, με τιμή 28.999 INR (365$/350€) και 33.999 INR (430$/410€), αντίστοιχα. Οι πωλήσεις ξεκινούν στις 5 Ιουλίου σε επίσημα και επιλεγμένα σημεία σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, έχουν διαρρεύσει και οι τιμές στην Ευρώπη.
Το OnePlus Nord 2T τροφοδοτείται από το Dimensity 1300 SoC και τρέχει το OxygenOS 12.1 που βασίζεται σε Android 12. Έχει οθόνη AMOLED 6,43″ FullHD+ 90Hz και μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη φόρτισης 80W.
Διαθέτει κάμερα 32 MP στο μπροστινό μέρος για selfies και βιντεοκλήσεις, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια κύρια κάμερα 50 MP με OIS που ενώνεται με monochrome μονάδες 8 MP και 2 MP.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του OnePlus Nord 2T περιλαμβάνουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, USB-C, στερεοφωνικά ηχεία και συνδεσιμότητα 5G.
Διαρροή σε μπαρ, αστυνομική έφοδος και το «you’re holding it wrong». Δεκαέξι χρόνια μετά, το iPhone 4 ορίζει ακόμα το πώς μοιάζει κάθε σύγχρονο smartphone.
Οι σωρευτικές πωλήσεις αναδιπλούμενων smartphone ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2026, με την Apple να παίρνει 25% μερίδιο και τη δεύτερη θέση παγκοσμίως από την πρώτη κιόλας χρονιά.
Ρεπορτάζ του Bloomberg: ο Tim Cook άλλαξε την πορεία του αναδιπλούμενου iPhone μετά από ταξίδι στην Κίνα, με την τιμή εισόδου να φτάνει τα 2.199 δολάρια.
Σχόλια