OnePlus Nord 2T: Το πρώτο με Dimensity 1300

OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord 2T: Το πρώτο με Dimensity 1300

Το OnePlus Nord 2T επισημοποιείται στις 19 Μαΐου, με την εταιρεία να δίνει.. τυράκι μέχρι τότε, ανακοινώνοντας μια λεπτομέρεια για τη συσκευή κάθε μέρα.

Χθες, επιβεβαίωσε την υποστήριξη για φόρτιση 80W SuperVOOC, η οποία μπορεί να φορτίσει σε μόλις 15 λεπτά όση μπαταρία χρειάζεται για όλη τη μέρα. Όσον αφορά στη χωρητικότητα της μπαταρίας, αυτή δεν αναφέρθηκε, αλλά οι διαρροές μιλούν για 4.500 mAh.

Σήμερα η εταιρεία επιβεβαίωσε τη χρήση του chipset Dimensity 1300. Το τσιπ αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα και το Nord 2T μάλλον θα είναι το πρώτο που θα το χρησιμοποιήσει.

Το 1300 είναι ουσιαστικά ένα ανανεωμένο 1200. Είναι ένα τσιπ 6 nm (από τα χυτήρια της TSMC), έχει τέσσερις πυρήνες Cortex-A78 (ένας στα 3,0 GHz, τρεις στα 2,6 GHz), τέσσερις πυρήνες A55 (2,0 GHz) και έναν πυρήνα Mali – G77 MC9 GPU.

OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord 2T: Το πρώτο με Dimensity 1300

Αύριο η Oppo μάλλον θα αναλύσει λεπτομερώς την «κάμερα σε επίπεδο ναυαρχίδας». Σύμφωνα με φήμες, η συσκευή θα διαθέτει μια κύρια κάμερα που θα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 50MP IMX766 (με OIS), μια ultra-wide 8MP και μια 2MP στο πίσω μέρος. Ακόμα, μπροστά θα είναι μια 32MP IMX615.

Η τελική αποκάλυψη στις 19, λίγο πριν την εκδήλωση, θα αφορά την οθόνη, που φημολογείται ότι είναι μια 6,43” FHD+ 90Hz.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Nord CE 2 Lite 5G και το Nord Buds θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως (Ευρώπη, ΗΠΑ και άλλες περιοχές).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.