OnePlus Nord 2T: Unboxing βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία

oneplus nord 2t, OnePlus Nord 2T: Unboxing βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία

Σε ένα λεπτομερές βίντεο unboxing και hands-on εμφανίστηκε το ακυκλοφόρητο OnePlus Nord 2T. Ο Youtuber Sahil Karoul πήρε στα χέρια του τη συσκευή και μας δίνει μια hands-on κριτική με δείγματα κάμερας, σημεία αναφοράς και δοκιμές gaming.

Στο βίντεο είναι το μοντέλο με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου στο χρώμα Shadow. Μέσα στο κουτί υπάρχει μια διάφανη πλαστική θήκη, φορτιστής SuperVOOC 80W και ένα κόκκινο καλώδιο USB-C με υπογραφή.

Το OnePlus Nord 2T διαθέτει οθόνη FHD+ AMOLED 6,43″ με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και κάμερα selfie 32 MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κύρια κάμερα 50MP, μια ultra wide 8MP και ένας μονόχρωμος αισθητήρας 2MP. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 1300 και τρέχει το OxygenOS 12 που βασίζεται στο Android 12. Υπάρχει μια μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80 W.

oneplus nord 2t, OnePlus Nord 2T: Unboxing βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία oneplus nord 2t, OnePlus Nord 2T: Unboxing βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία oneplus nord 2t, OnePlus Nord 2T: Unboxing βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία oneplus nord 2t, OnePlus Nord 2T: Unboxing βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία

Το Nord 2T πέτυχε 622.964 πόντους στο AnTuTu και 719 single-core και 2.760 multi-core πόντους στο Geekbench. Η συσκευή μπορεί να χειριστεί το PUBG Mobile, υποστηρίζει αναπαραγωγή περιεχομένου HDR στο YouTube και τον κωδικοποιητή Widevine L1 για streaming HD σε εφαρμογές όπως το Netflix.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.