OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

OnePlus Nord 3 5G Κωτσόβολος, OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Η OnePlus ανακοίνωσε την νέα προσθήκη της σειράς Nord, το OnePlus Nord 3 5G, ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με κορυφαία χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους χρήστες του όλα όσα θα μπορούσαν να ζητήσουν.

Το OnePlus Nord 3 5G είναι το πιο ισχυρό τηλέφωνο OnePlus Nord που υπήρξε ποτέ, συνδυάζοντας ταχύτατες επιδόσεις, εκθαμβωτική φωτογραφία, όμορφο και διαχρονικό σχεδιασμό OnePlus.

Απίστευτές Επιδόσεις

Το OnePlus Nord 3 5G έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση και διαθέτει έναν καθαρό, εντυπωσιακό σχεδιασμό, με αξιολόγηση IP54. Στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου υπάρχει μια πανέμορφη επίπεδη οθόνη 6,74 ιντσών 120Hz Super Fluid AMOLED με 450 pixels ανά ίντσα και φωτεινότητα έως 1450 nits, που σημαίνει ότι ό,τι κι αν κοιτάτε θα φαίνεται καταπληκτικό, όπου κι αν βρίσκεστε. Η οθόνη περιβάλλεται από μερικά από τα μικρότερα bezels σε οποιοδήποτε smartphone, με διαστάσεις μόλις 1,46 χιλιοστά σε κάθε πλευρά της οθόνης και 2,31 χιλιοστά κάτω από αυτήν και χωρίς το μαύρο πλαστικό περίβλημα που παρατηρείται συχνά σε smartphones μεσαίας κατηγορίας. Αυτό προσδίδει στο OnePlus Nord 3 5G μια απρόσκοπτη αίσθηση και μια αναλογία οθόνης προς σώμα 93,5%.

Οι πλευρές του τηλεφώνου, με διαστάσεις μόλις 8,15 χιλιοστά, περιέχουν το θρυλικό OnePlus Alert Slider καθώς και διπλά στερεοφωνικά ηχεία που διαθέτουν οδηγούς Dirac και είναι εξοπλισμένα με πιστοποίηση Hi-Res Audio και Dolby Atmos, προσφέροντας μοναδικό ήχο που συνοδεύει τις πρωτοποριακές εικόνες.

Στο πίσω μέρος του OnePlus Nord 3 βρίσκεται η κύρια κάμερά του με αισθητήρα 50MP Sony IMX890 και OIS. Η κάμερα, σε συνδυασμό με το διαχρονικό σχεδιασμό φαίνεται εντυπωσιακή σε οποιοδήποτε από τα δύο διαθέσιμα χρώματα. Το Misty Green είναι άψογα λείο στο χέρι και διαθέτει υφή γυαλιού, ενώ το Tempest Gray με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής προσφέρει απαλή, μεταξένια αίσθηση.

Εξαιρετική Ποιότητα OnePlus

Oι ισχυρές επιδόσεις του OnePlus Nord 3 5G γίνονται αντιληπτές από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Στην καρδιά του OnePlus Nord 3 5G βρίσκεται το οκταπύρηνο chipset MediaTek Dimensity 9000 των 4 νανομέτρων, το οποίο επιλέχθηκε για τον συνδυασμό ανώτερης ταχύτητας και εξαιρετικής διαχείρισης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Σε σύγκριση με το OnePlus Nord 2T 5G, το Dimensity 9000 δίνει στο νέο Nord 42,9% καλύτερη απόδοση CPU και τεράστια αύξηση της απόδοσης GPU κατά 58,6%, καθιστώντας το έναν τιτάνα του gaming, που εκτελεί παιχνίδια με έντονη γραφική ένταση. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία ισχύος και ενεργειακής απόδοσης της MediaTek και τη δική της τεχνολογία GPA Frame Rate Stabiliser και το HyperTouch , το OnePlus Nord 3 5G προσφέρει εκπληκτική εμπειρία gaming, ενώ ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές σας. Η OnePlus έχει δώσει στο OnePlus Nord 3 5G έως και 16 GB μνήμης RAM LPDDR5X, η οποία, σε συνδυασμό με το λογισμικό RAM-Vita της OnePlus, μπορεί να κρατήσει έως και 44 εφαρμογές ενεργές ταυτόχρονα.

Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης του τηλεφώνου και περισσότερο χρόνο για τη χρήση των λειτουργιών. Το OnePlus Nord 3 5G διαθέτει επίσης φόρτιση 80W SUPERVOOC, που μεταφέρει τη μπαταρία από το 1-100% σε μισή ώρα, και διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο τσιπ διαχείρισης φόρτισης για να διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα, ενώ παραμένει εξαιρετικά ασφαλές και εξαιρετικά δροσερό. Η OnePlus εξόπλισε το OnePlus Nord 3 5G με μια μπαταρία 5000 mAh – περισσότερο από 10% μεγαλύτερη από αυτή που βρίσκεται στο OnePlus Nord 2T 5G. Διαθέτει επίσης Battery Health Engine για να δώσει έναν αναμενόμενο κύκλο ζωής έως και 1600 κύκλους φόρτισης, που ισοδυναμεί με πλήρη φόρτιση – και πλήρη εκφόρτιση – της μπαταρίας του τηλεφώνου κάθε μέρα για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Εκπληκτικές Φωτογραφίες με το OnePlus Nord 3 5G

Η κύρια κάμερα του OnePlus Nord 3 5G είναι Sony IMX890 50MP, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, ρυθμισμένη ώστε να δίνει κάθε φορά εξαιρετικές φωτογραφίες. Και όταν το επίπεδο φωτισμού πέφτει χαμηλά, το OnePlus Nord 3 5G έρχεται επίσης με το TurboRAW Night, έναν αλγόριθμο που έχει αναπτύξει η OnePlus και ο οποίος προσφέρει εκπληκτικές νυχτερινές λήψεις, λαμβάνοντας πολλές φωτογραφίες τη στιγμή. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI μειώνει το θόρυβο, αυξάνει τη φωτεινότητα με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει τις τέλειες φωτογραφίες.

Χρησιμοποιεί επίσης το chipset MediaTek Dimensity 9000 που δημιουργεί θαύματα, όπως το να έχει γρήγορη εκκίνηση της κάμερας και να μειώνει το χρόνο από την ενεργοποίηση μέχρι την πρώτη λήψη. Το Dimensity 9000 σε συνδυασμό με το λογισμικό OxygenOS της OnePlus έχει επίσης ως αποτέλεσμα την μειωμένη καθυστέρηση στην προεπισκόπηση των φωτογραφιών και επιτρέπει ακόμη την βιντεοσκόπηση 4K 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη σειρά OnePlus Nord.

Γρήγορη & Ομαλή Εμπειρία Χρήσης

Το OnePlus Nord 3 5G επωφελείται επίσης από την εξαιρετική εστίαση της OnePlus στο να προσφέρει στους χρήστες μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία κατά τη χρήση. Η συσκευή διαθέτει OxygenOS 13.1, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της OnePlus, η οποία προσφέρει 40% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας των εφαρμογών και 15% ταχύτερη εγκατάσταση εφαρμογών σε σχέση με το OxygenOS 12. Η OnePlus άκουσε επίσης την κοινότητά της και θα διασφαλίσει ότι το Nord 3 5G θα λάβει τρεις σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού Android και πλήρη τετραετή κύκλο ενημερώσεων ασφαλείας.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.