OnePlus Nord 4: Τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις Android & έξι χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας

oneplus nord 4, OnePlus Nord 4: Τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις Android & έξι χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας

Τον Φεβρουάριο, η OnePlus απάντησε στην Google και τη Samsung που προσφέρουν υποστήριξη λογισμικού για επτά χρόνια για τις ναυαρχίδες τους, λέγοντας ότι οτιδήποτε πάνω από πέντε χρόνια δεν έχει κανένα νόημα από οικονομική άποψη.

Πέντε μήνες αργότερα, η κινεζική εταιρεία φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του OnePlus, Kinder Liu, μόλις είπε στο Digital Trends ότι το επερχόμενο Nord 4 θα λάβει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας έξι ετών από την κυκλοφορία του. Σίγουρα, ένας επιπλέον χρόνος δεν είναι τόσο μεγάλος, αλλά και πάλι αποτελεί αλλαγή πλεύσης

Το Nord 4 θα λάβει τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις Android, όπως το OnePlus 11 και το OnePlus 12. Είναι ενδιαφέρον ότι το Nord 4 θα υποστηρίζεται για έναν επιπλέον χρόνο σε σύγκριση με το Galaxy A55 της Samsung και A35 , που παίρνουν μόνο πέντε. Το A55 θα μπορούσε να είναι ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του, οπότε το Nord 4 θα έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτό το τμήμα.

Το Nord 4 φέρνει επίσης έναν πολύ μοναδικό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας μια μεταλλική unibody κατασκευή που λείπει από τον κόσμο των κινητών εδώ και μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με τον Liu της OnePlus, αυτό επιλέχθηκε για «αντοχή, ομορφιά, μονιμότητα και δύναμη». Ερωτηθείς γιατί τα μεταλλικά τηλέφωνα ουσιαστικά καταργήθηκαν, ο Liu λέει ότι όλα είχαν να κάνουν με το 5G και τον τρελό αριθμό των κεραιών που απαιτούνται, καθώς το μέταλλο παρεμβαίνει στα σήματα.

Οι κεραίες του Nord 4 είναι 50% μικρότερες από πριν και είναι τοποθετημένες στρατηγικά ώστε το σώμα να μην εμποδίζει το σήμα. Η συσκευή διαθέτει επίσης πλαστικά ένθετα σε σημεία όπως το κάτω μέρος της πλάτης για να περνάει το σήμα.

Το Nord 4 δοκιμάστηκε από την TÜV SÜD προσομοιώνοντας 72 μήνες χρήσης και έχει πιστοποιηθεί ότι παραμένει σε άψογη κατάσταση, όπως ήταν την πρώτη μέρα, μετά από αυτή την περίοδο. Το τηλέφωνο θα γίνει επίσημο στις 16 Ιουλίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Φήμες ότι θα έρθει με πιο φωτεινή οθόνη για μεγαλύτερη άνεση στα μάτια

Το OnePlus 13 είναι το επόμενο flaghship της εταιρείας και οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με αυτό έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus Ace 5 & Ace 5 Pro: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές

Το OnePlus Ace 5 φημολογείται ότι θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, μια αναβάθμιση από το Ace 3 που φοράει το 8 Gen 2.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Φήμες ότι θα γίνει επίσημο τον Οκτώβριο

Το OnePlus 12 αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2023, ωστόσο το OnePlus 13 ενδέχεται να φτάσει μόλις τον Οκτώβριο.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Με χωρητικότητα μπαταρίας 6.000 mAh και 100W ενσύρματη φόρτιση

Mια νέα φήμη για το OnePlus 13 δημοσιεύθηκε από τον Digital Chat Station και ουσιαστικά επαναλαμβάνει μερικές λεπτομέρειες για το τηλέφωνο.