OnePlus Nord: Αυτό είναι το επίσημο όνομα της οικονομικής συσκευής, από αύριο οι προπαραγγελίες

, OnePlus Nord: Αυτό είναι το επίσημο όνομα της οικονομικής συσκευής, από αύριο οι προπαραγγελίες

Τις τελευταίες εβδομάδες, η OnePlus μας προετοιμάζει για κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να υπονοηθεί με το ντοκιμαντέρ New Beginnings και όχι μόνο. Προς το παρόν, αν και έχουμε πολλές φήμες, έχουμε επίσημα το όνομα.

Μέσω του νέου λογαριασμού της στο Instagram, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο, οικονομικό της smartphone θα ονομάζεται OnePlus Nord. Οι ονομασίες OnePlus Z και OnePlus Lite ήταν οι επικρατέστερες μέχρι σήμερα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις φήμες, όμως η OnePlus τις απέρριψε εντελώς.

, OnePlus Nord: Αυτό είναι το επίσημο όνομα της οικονομικής συσκευής, από αύριο οι προπαραγγελίες

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι από αύριο, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να κάνουν προπαραγγελία της συσκευής, χωρίς καν να γνωρίζουν τι ακριβώς θα έρθει. Λογικά, το σύστημα θα είναι για ελάχιστα τεμάχια, με την εταιρεία να επισημαίνει πως όσοι προλάβουν θα λάβουν αρκετά επιπρόσθετα πράγματα, χωρίς πάλι να μας λέει τι.

Αυτό που περιμένουμε από το OnePlus Nord είναι μία mid-range συσκευή με αρκετά flagship χαρακτηριστικά, κάτι αντίστοιχο με το ξεκίνημα της OnePlus, δηλαδή με το OnePlus One. Οι μέχρι τώρα αναφορές κάνουν λόγο για Snapdragon 765 και τετραπλό σύστημα κάμερας. Μέχρι βέβαια να τα δούμε όλα αυτά και επίσημα, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε πως οι φήμες θα βγουν αληθινές.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.