10/02/2022 · Ενημερώθηκε: 13/02/22
·
Από Νίκος Ζώης
H επίσημη παρουσίαση του OnePlus Nord CE 2 5G θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου, καθώς η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser.
H επίσημη παρουσίαση του OnePlus Nord CE 2 5G θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου, καθώς η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser. O αντικαταστάτης του Nord CE αναμένεται να φορτίζει στα 65W.
To OnePlus Nord είχε κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2021, με το νέο μοντέλο να εμφανίζεται σε κάποιες πρώτες εικόνες με τη μορφή του teaser, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση στις 17 Φεβρουαρίου. Αυτό που περιμένουμε για το OnePlus Nord CE 2 5G είναι να προσφέρει μία πολύ καλή mid range επιλογή.
Μέσα από το teaser που παρουσιάστηκε από την OnePlus, φαίνεται το τετραπλό setup στο πίσω μέρος της κάμερας. Ο εξοπλισμός θα είναι καλύτερος από εκείνον που είχε το OnePlus Nord CE στο πίσω μέρος, δηλαδή μία κύρια κάμερα στα 64 Megapixel, μία wide στα 8 Megapixel και μία ακόμα στα 2 Megapixel.
To νέο μοντέλο θα έχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης Super VOOC στα 65W, που αναμένεται να φτάνει στο 60% σε 15 λεπτά, ενώ θα υπάρχει θύρα MicroSD, που θα μπορεί να δέχεται κάρτες μέχρι και 1 ΤΒ, ενώ θα υπάρχει και βύσμα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά. Το OnePlus Nord CE 2 5G αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε δελεαστική τιμή.
Η Intel ξεκίνησε παραγωγή chips για Apple σε mid-range iPhone, iPad και Mac με τη διαδικασία 18A-P. Τι σημαίνει αυτό για την TSMC και το μέλλον των Apple Silicon.
Το Galaxy Z Fold 8 αναμένεται στα $1.999 — αλλά οι υψηλότερες εκδόσεις κοστίζουν περισσότερο από πέρυσι. Πώς συγκρίνεται με foldable iPhone και Pixel 11 Pro Fold;
3η εταιρεία που ανακοινώνει νέο τηλέφωνο με Android 11 εντός του 2022.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ