OnePlus Nord CE 3: Διέρρευσαν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Oneplus nord ce 3, OnePlus Nord CE 3: Διέρρευσαν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το OnePlus Nord CE 2 και τον Απρίλιο ακολούθησε το Nord CE 2 Lite 5G. Τώρα, στις αρχές του 2023, περιμένουμε το OnePlus Nord CE 3.

Οι βασικές προδιαγραφές της συσκευής διέρρευσαν σε μια νέα λίστα που κοινοποιήθηκε από το διάσημο tipster  OnLeaks. Όπως φαίνεται, το επερχόμενο τηλέφωνο θα είναι σε πολλά πράγματα ίδιο με το Nord CE 2 Lite 5G.

Το Nord CE 3 λέγεται ότι διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη FHD + LCD 6,7 ” με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Θα τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 695 με τη βοήθεια 8 / 12 GB RAM και 128 / 256 GB αποθήκευσης. Το τμήμα κάμερας ανανεώνεται με μια κύρια κάμερα 108MP μαζί με μια μονάδα macro 2MP και μια βοηθητική υποστήριξη βάθους 2MP.

Η μπαταρία αναμένεται να είναι στα 5.000 mAh, αν και θα έχει γρήγορη φόρτιση 67 W αυτή τη φορά. Το τηλέφωνο αναμένεται επίσης να φέρει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι.

Το OnePlus Nord CE 3 θα κυκλοφορήσει μεταξύ πρώτου και δευτέρου τριμήνου του 2023. Όσο για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση ακόμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.