OnePlus Nord: Δεν επιζεί από το bend test του JerryRigEverything

Smartphones

Το OnePlus Nord δεν έσπασε την πρώτη φορά αλλά να έμεινε στρεβλωμένη, ενώ τη δεύτερη φορά η οθόνη έσπασε εσωτερικά.

Με την αποκάλυψη του OnePlus Nord, η OnePlus επικεντρώθηκε στις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής και στην εμπειρία χρήσης, προσφέροντας μία αρκετά πιο οικονομική λύση σε σχέση με τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro. Αυτό που δε μας είπε όμως, είναι το ποιες θυσίες έγιναν ώστε να γίνει τόσο οικονομική η συσκευή.

Ο JerryRigEverything πήρε τα πράγματα στα χέρια του, με το γνωστό του πλέον τρόπο, βασανίζοντας τη συσκευή για να δει τις αντοχές της. Αρχικά, το περιμετρικό frame της συσκευής, αν και είναι βαμμένο για να φαίνεται σα να είναι φτιαγμένο από μέταλλο, είναι απλά πλαστικό, αν και τα πλήκτρα είναι μεταλλικά. Από την άλλη, οθόνη και καπάκι είναι όντως προστατευμένα από Gorilla Glass.

Όμως, η συσκευή δε μπόρεσε να περάσει το bend test με επιτυχία, με τη συσκευή να μη σπάει την πρώτη φορά αλλά να μένει στρεβλωμένη, ενώ τη δεύτερη φορά η οθόνη έσπασε εσωτερικά. Να θυμίσουμε πως οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας πέρασαν με επιτυχία από το συγκεκριμένο τεστ, όμως ήταν σίγουρο ότι η OnePlus έκανε κάποιες εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής του OnePlus Nord.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Opinion + deals κάθε Παρασκευή

Το καλύτερο newsletter τεχνολογίας

Γίνε μέλος