OnePlus Nord: Έρχεται ακόμα πιο οικονομικό μοντέλο με υποστήριξη φόρτισης 18W;

, OnePlus Nord: Έρχεται ακόμα πιο οικονομικό μοντέλο με υποστήριξη φόρτισης 18W;

Ακόμα και πριν την κυκλοφορία του OnePlus Nord, οι αναφορές για μία δεύτερη, ακόμα πιο οικονομική συσκευή είχαν ξεκινήσει, την οποία αναμέναμε με Snapdragon 690. Μετά την κυκλοφορία της συσκευής είδαμε μία νέα συσκευή, με την ονομασία Clover, να περνάει από το GeekBench, αυτή τη φορά με Snapdragon 660.

Μία νέα πιστοποίηση φορτιστή της εταιρείας από την TÜV Rheinland επιβεβαιώνει κάπως τις παραπάνω αναφορές. Σε αντίθεση με τις γρήγορες προτάσεις των Warp φορτιστών, ο φορτιστής που πιστοποιήθηκε είναι μόνο 9V στα 2A. Αυτό σημαίνει ότι φτάνει τα 18W, κάτι που βλέπουμε συχνά από άλλες εταιρείες, όχι όμως και από τη OnePlus. Ακόμα και το OnePlus Nord υποστηρίζει Warp Charge 30T, άρα σίγουρα μιλάμε για πιο αδύναμο chipset.

, OnePlus Nord: Έρχεται ακόμα πιο οικονομικό μοντέλο με υποστήριξη φόρτισης 18W;

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τίποτα για την ακόμα πιο οικονομική πρόταση. Σε αντίθεση με τα παραπάνω, οι επερχόμενες ναυαρχίδες της εταιρείας αναμένεται να φτάσουν τα 65W, τουλάχιστον στην περίπτωση των OnePlus 8T. Το μυστήριο λοιπόν των οικονομικών προτάσεων της εταιρείας συνεχίζεται.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Finn

….κ το δούλεμα συνεχίζεται απο την OnePlus!
…. ακόμα πιο οικονομικό μοντέλο!…Μας δουλεύεις κ εσύ author, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!….το Νοrd, δεδομένων των αναλογιών κ του συνόλου που αγοράζεις (κυρίως specs) είναι ένα πανάκριβο κινητό!!!….σε καμία περίπτωση πάνω απο 300€ για mid range κατηγορία (ειδικά με οτιδήποτε sd855 κ κάτω)
Στα του άρθρου…. ανθεκτικές κ ποιοτικές μπαταρίες χρειάζεται ο κόσμος κ όχι να είναι διαρκώς με ενα καλώδιο type c στο χέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.