Smartphones

OnePlus Nord N10 και N100: Θα πάρουν μόλις 1 μεγάλο update

Φαίνεται ότι η OnePlus σπάει μία ακόμη παράδοση φέτος, καθώς τα οικονομικά μοντέλα Nord N10 και Nord N100 θα λάβουν μόλις 1 μεγάλο update. Μάλιστα, οι συσκευές κυκλοφόρησαν πριν μερικές ημέρες, όμως ήρθαν με Android 10, οπότε η μόνη ενημέρωση που θα λάβουν είναι το Android 11.

Όμως, η OnePlus ξεκαθαρίζει πως τα νέα μοντέλα θα λάβουν ενημερώσεις ασφαλείας για 2 χρόνια, οπότε τουλάχιστον θα μπορείτε να μείνετε ήσυχοι για την ασφάλεια των συσκευών σας. Αυτή βέβαια είναι η δεύτερη παράδοση που σπάει η εταιρεία μέσα σε έναν χρόνο, καθώς τόσο το αρχικό Nord όσο και τα N10 και N100 σπάνε την παράδοση των flagship specs που μας είχε συνηθίσει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Ο λόγος πάντως που δίνει η εταιρεία είναι πως αυτό είναι το standard της βιομηχανίας σε αυτή την κατηγορία τιμών, κάτι που όντως αληθεύει. Όμως, αυτό είναι κάτι που δεν περιμέναμε από μία εταιρεία σα την OnePlus, η οποία έχει κακομάθει τους χρήστες της με updates και υποστήριξη για αρκετό καιρό. Όπως και να έχει, είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεται αν θέλετε να προμηθευτείτε κάποιο εκ των N10 και N100, αν και το OnePlus Nord θα λάβει κανονικά 2 χρόνια update.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.