OnePlus Nord N100: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 5.000mAh και τιμή 199 ευρώ

OnePlus Nord N100, OnePlus Nord N100: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 5.000mAh και τιμή 199 ευρώ

Το OnePlus Nord N100 σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στην οικονομική κατηγορία, με τιμή 199 ευρώ και τεράστια μπαταρία 5.000mAh. Το N100 είναι το μοναδικό smartphone της OnePlus χωρίς υποστήριξη 5G, ενώ τα χαρακτηριστικά του δε θυμίζουν σε τίποτα αυτά που μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια η εταιρεία.

Το OnePlus Nord N100 έρχεται με LCD οθόνη 6,52 ιντσών, με ανάλυση 1.600×900 και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Η συσκευή έχει αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος της, αν και τα περιμετρικά bezel είναι αρκετά μικρά. Στα αριστερά της οθόνης βρίσκουμε την οπή για τη selfie κάμερα των 8MP, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP (f/2.2), αισθητήρα βάθους 2MP και αισθητήρα 2MP για λήψεις macro.

Στο εσωτερικό του το OnePlus Nord N100 εφοδιάζεται με το Snapdragon 460 SoC, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh, ενώ υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση έως και 18W. Η συσκευή δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Ο φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

Όπως και το νέο OnePlus Nord N10 5G, το N100 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην αγορά της Ευρώπης, με άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας. Η τιμή που ανέρχεται στα 199 ευρώ, δηλαδή είναι η οικονομικότερη συσκευή που έχουμε δει ποτέ από την εταιρεία.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos

Χαχαχαχ πλάκα έχει 200 για 460 επεξεργαστή και 13 μπ κάμερα 8 μπροστά αστεία πράγματα εδώ θυμίζει Samsung και όχι one plus

George

Συμφωνώ. Θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο. Πέρα από την διάρκεια μπαταρίας που φαίνεται λογικά να είναι εκπληκτική, δεν πείθει στα υπόλοιπα specs, και μάλιστα για τα 200 ευρώ που ζητάει.

Tolis K

Στα 200 ευρώ για κανένα λόγο. Αλλα στα 140 με 150 που θα πέσει πάνω στο δίμηνο μετά την κυκλοφορία του θα είναι μια τίμια επιλογή. Όποιος έχει πιάσει έστω και μία φορά στα χέρια του συσκευή oneplus με καταλαβαίνει. Μονο και μόνο για το Oxygen OS και την 3ετή υποστήριξη με updates το δίνει αυτό το ποσό άνετα.

Stefstr

Εγώ μετά από update σε android 10 στο oneplus 5 έχω βρει τον μπελά μου, το κινητό μου πλέον είναι σαν παλιατζούρα. Αρχίζω να αμφιβάλλω λίγο με αυτα τα updates γιατί εδώ και μήνες δεν έχουν δώσει λύση…. Τώρα αν το τηρούσαν σωστά, ένα κινητό 200€ με 3 χρόνια updates στο ετήσιο android ίσως να ήταν μια καλή πρόταση.

Vladimiros

Πως και εβαλαν να δεχεται Micro sd,ποτε δεν το ειχε η εταιρια αυτη….

Αλέκος

Καλά ρε, “οποίος έχει πιάσει one plus καταλαβαίνει” “3 χρόνια υποστήριξη”.
Είστε ακριβώς οι πελάτες που θέλει η one plus.
140€ λέει ο άλλος καλά είναι, ρε μπουφο, δε κοιτάει να πουλήσει στην τριτοκοσμική Ελλάδα, στην Ευρώπη θέλει να πουλήσει.

μαν

μουρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.