OnePlus Nord N100: Όλα τα χαρακτηριστικά του πρώτου entry-level μοντέλου

OnePlus Nord, OnePlus Nord N100: Όλα τα χαρακτηριστικά του πρώτου entry-level μοντέλου

Μετά το OnePlus Nord, η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει και ένα entry-level μοντέλο, ενώ έχουμε όλα του τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο γνωστός leakster OnLeaks μας δίνει τα specs του νέου μοντέλου της εταιρείας, το οποίο ο ίδιος περιμένει να κάνει μεγάλη επιτυχία, καθώς θα είναι ένας σοβαρός ανταγωνιστής στην κατηγορία.

Το Nord N100 έρχεται με LCD οθόνη 6,52 ιντσών, ανάλυσης HD+. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 460, συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 5.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης ασύρματης φόρτισης μέσω USB-C. Επίσης, το N100 θα έρθει με θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Στο πίσω μέρος του OnePlus Nord N100 θα υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP, 2MP Macro και 2MP Bokeh, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει η selfie κάμερα των 8MP. Η συσκευή θα είναι Dual-SIM, όμως θα είναι η μοναδική πρόταση της εταιρείας για φέτος χωρίς υποστήριξη δικτύων 5G. Το N100 αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το OnePlus Nord N10 5G στις 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.