OnePlus Nord: Ο Carl Pei συναρμολογεί τη συσκευή κομμάτι κομμάτι

Ήδη το OnePlus Nord θεωρείται επιτυχία για την OnePlus, με τα pre-orders να ολοκληρώνονται σε λίγα δευτερόλεπτα και οι πωλήσεις να ξεκίνησαν δυναμικά. Αν και ο JerryRigEverything είναι ειδικός στο να αποσυναρμολογεί τις συσκευές, η OnePlus θέλει να μας δείξει όλα τα κομμάτια που μπαίνουν στη συσκευή.

Σε αυτή την προωθητική ενέργεια βλέπουμε τον Carl Pei, συνιδρυτή της OnePlus, να συναρμολογεί ένα OnePlus Nord κομμάτι κομμάτι από την αρχή. Ο ίδιος έχει όλα τα εξαρτήματα και μας εξηγεί τη σειρά με την οποία γίνεται η συναρμολόγηση της οικονομικής συσκευής της OnePlus, αλλά και μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δεν ξέραμε, όπως το heat pipe που έχει η συσκευή.

, OnePlus Nord: Ο Carl Pei συναρμολογεί τη συσκευή κομμάτι κομμάτι

Επίσης, ο Carl Pei εξηγεί τη σκοπιμότητα των τριών flex που βρίσκονται κάτω από τη μπαταρία, αλλά και που βρίσκονται τα seal stickers, ώστε να ξέρει η εταιρεία αν ποτέ ανοίχτηκε η συσκευή. Το OnePlus Nord θα κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος στη τιμή των 449 ευρώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

450€ για πλαστικό Smartphone εν έτη 2020’… σίγουρα θα τρέξουμε να το πάρουμε, δεν θα το χάσουμε. (υγ. Όταν βλέπεις Smartphone των 200€ με σασί από αλουμίνιο και γυαλί μπρος πίσω δεν υπάρχουν δικαιολογίες)

Vladimiros

Κανεις λαθος αδερφε,το μπερδεψες μαλλον με το Pixel 4a, το Nord εχει πισω-μπρος γυαλι (Gorilla Glass 5) και πλαστικο μονο ειναι στα πλαγια!

GREG

Πλαστικό σασί έχει… ποια πλάγια ??? να το χ3σ0 το Gorilla Glass όταν πατάει επάνω σε πλαστικό σασί που σπάει σαν σοκοφρέτα.

Vladimiros

Χαλαρωσε η συσκευη δεν εχει 1000 ευρω..μια χαρα κατασκευη εχει απεξω..κολλησες με το σασι εσυ…ε πανε παρε ενα με αλουμινιο για σενα..

GREG

Και εθελότυφλης, διότι στο αρχικό μου σχόλιο γράφω (Όταν βλέπεις Smartphone των 200€ με σασί από αλουμίνιο και γυαλί μπρος πίσω δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την OnePlus) και δεν ξέρεις να συζητάς, διότι το επιχείρημα σου στα γραφόμενα μου είναι εσύ τράβα πάρε άλλο, το θέμα δεν είναι τι θα αγοράσω εγώ αλλά ότι έγραψα την γνώμη μου για ένα Smartphone των 450€ που η εταιρία λέει πως έβαλε πλαστικό σασί για να κρατήσει χαμηλά το κόστος και που σε βίντεο σπάζει στην μέση σαν γκοφρέτα. Εσύ αν νομίζεις πως βγαίνεις κερδισμένος από την αγορά του μπράβο σου αλλά μην περιμένεις να συμφωνούμε και οι υπόλοιποι.

Popi

Τα 450€ να τα πάρει ο Κοτσοβολος σε χάπια και να μην του φτάνουν κι ολας. 399€ είναι η επίσημη τιμη και το Amazon Γερμανίας κόβει επιπλέον 29€ για προπαραγγελειες. Τα βρώμικα κόλπα που έχουν μάθει στην Ελλάδα κομμένα

Μακ

Greg το κινητό έχει γυαλι εμπρος και πίσω και πλαστικό frame δεν είναι όλο πλαστικό. Popi η μαγική λέξη είναι φορολογία στην Ελλάδα. Αν δείτε και το επίσημο site της one plus ίδια τιμή έχει με τον χαζοβολο……

Last edited 3 years πριν by Μακ
GREG

Πλαστικό σασί έχει το Nord και ο ΦΠΑ στην Γερμανία είναι 19%, έχουμε 5% διαφορά, άρα αν είναι θέμα ΦΠΑ τότε στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχει 418,95€ και όχι 450€.

Nikaros

Greg μην το παρεις αν σε ενοχλει το πλαστικο σασι και τα 30 ευρω παραπανω. Ασε να το χαρουμε εμεις που το εχουμε ηδη και τα σπαει

GREG

Το ξέρω ότι τα σπάει, το έχω δει σε βίντεο, σαν γκοφρέτα σπάει αχαχαχαχα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.