OnePlus Nord: Θα διαθέτει τετραπλή κάμερα 48MP με OIS

OnePlus Nord, OnePlus Nord: Θα διαθέτει τετραπλή κάμερα 48MP με OIS

Εχθές, η OnePlus αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του επερχόμενου οικονομικού smartphone της, το οποίο ονομάζεται OnePlus Nord, σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την εταιρεία, και θα τιμολογείται κάτω από τα 500 δολάρια Αμερικής ή περίπου 443 ευρώ.

Η κινέζικη κατασκευάστρια σκοπεύει να καινοτομήσει με την αποκάλυψη του OnePlus Nord, διότι η εκδήλωση θα είναι η πρώτη AR παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε ποτέ. Επιπλέον, θα επιτρέψει το AR “hands-on” μέσω της εφαρμογής OnePlus Nord AR, για Android συσκευές.

Τετραπλή κάμερα και mid-range επεξεργαστής

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο συνιδρυτής της εταιρείας, Carl Pei, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις κάμερες του OnePlus Nord. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το smartphone θα έχει τετραπλή κάμερα. Την κύρια 48MP θα συνοδεύουν μία ultrawide 8MP, ένας macro 5MP, και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Επιπλέον, η εταιρεία είχε αποκαλύψει παλαιότερα ότι η κάμερα του Nord θα διαθέτει OIS.

Το Nord θα έχει διπλή selfie τοποθετημένη σε punch hole, με βασικό αισθητήρα 32MP και έναν δευτερεύων 8MP. Επίσης, γνωρίζουμε ότι smartphone θα έχει τον Snapdragon 765G και μπαταρία 4.300mAh, με τη βασική έκδοση να διαθέτει 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες, καθώς θα πλησιάζει η ημέρα της παρουσίασης του Nord, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου και 5 μ.μ.ώρα Ελλάδος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Optical Image Stabilization.
Ένα σημαντικότατο χαρακτηριστικό για τη κάμερα ενός κινητού που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι και που βοηθά. Βγαίνουν μετά όλοι και λένε τα “φωτογραφιααααρες βγάζει το κινητό μου που το πήρα 200€”
🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
Όσο για το Nord αναμένουμε τιμή εδώ στην Ευρώπη.

Μιχάλης Β

Δεν είναι η πρώτη AR παρουσίαση. Η ίδια η OnePlus στην παρουσία του OnePlus 3 το 2016 είχε κάνει εικονική παρουσίαση που έκανες περιήγηση με lens σε μια νοητή έκθεση για να δεις το κινητό και τα spec. Μάλιστα μπορούσες και να παραγγείλεις μέσα από εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.