OnePlus One, δίνει 10.000 προσκλήσεις σε νέο διαγωνισμό

Για την πολυσυζητημένη ναυαρχίδα της One Plus δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο hype πριν αλλά και μετά την κυκλοφορία της. Χάρη στα δυνατά χαρακτηριστικά του και την πολύ οικονομική τιμή του το OnePlus One έγινε πολύ δημοφιλές σε σημείο που η εταιρεία δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις παραγγελίες.

Η OnePlus ανακοίνωσε έναν νέο διαγωνισμό στον οποίο θα δώσει 10.000 προσκλήσεις σε επίδοξους αγοραστές του OnePlus One. Για να μπείτε στο διαγωνισμό θα πρέπει να ανεβάσετε καλοκαιρινές φωτογραφίες με hashtags #summershots και #oneplus στο Instagram και θα μπείτε στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου στις 11:00 GMT. Οι 10.000 νικητές θα επιλεχθούν τυχαία και θα λάβουν τις προσκλήσεις στις 27 Αυγούστου ενώ 100 άτομα θα κερδίσουν από ένα Never Settle T-shirt.

oneplus.net/summer-shots

oneplus one προσκλήσεις, OnePlus One, δίνει 10.000 προσκλήσεις σε νέο διαγωνισμό

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manosp3

και γω που κερδισα invites και δε στελενει Ελλαδα…. 🙁

Αλέξανδρος

Αυτοί έχουν χαθεί…. Ξεκίνησε για πλάκα αλλά αυτοί τι νομίζουν ότι θα τους παρακαλάμε για ένα κινητό; Τι προσκλήσεις και ανοησίες..
Ελπίζω να υπάρχει του χρόνου αυτή η εταιρεία αν και δε το βλέπω.

Nickolas

Θα πάρω μέρος σε διαγωνισμό για να αγοράσω κινητό; Χαχαχα καλο

nick2010

Η πλακα ειναι οτι και προσκληση να παρεις… η Ελλαδα δεν περιλαμβανεται μεταξυ των χωρων που στελνουν το κινητο…. μιλαμε για το φιασκο του αιωνα !!!!

Και γω συμφωνω οτι, με τη χαζη πολιτικη που (αναγκαζονται να) ακολουθουν… του χρονου, πιθανον, να μην υπαρχουν για να βγαλουν το two.

Το μονο που τους σωζει προς το παρον ειναι η αστοχια (προς το παρον) των υπολοιπων να συνδυασουν αντιστοιχα specs.

nick2010

Remember that this invitation can only be used for orders shipping to Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, and United States…..

VasiliS4mini

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν μερικοί που κατηγορούν τις άλλες εταιρείες για υπέρ κοστολόγηση είναι ότι όλα έχουν κόστος που πρέπει να καλυφθεί και να βγει και κέρδος. Αυτό που κάνει αυτή η μικρή εταιρεία είναι τακτική Marketing που κατά την γνώμη μου είναι ηλίθια. Πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα γίνει γνωστή και σιγά σιγά θα ανεβάσει τις τιμές. Ε αν το καταφέρει με αυτό τον τρόπο εγώ θα γίνω ο πάπας

tasosk

εχω το OPO και με την εμπειρια χρησης που εχει σιγουρα θα την ξαναεμπιστευτω μελλοντικα την oneplus… το ιδιο και παρα πολλοι αλλοι οπως λενε στο forum… εμενα δε με νοιαζει πως προσπαθει να γινει γνωστη αλλα η χαμηλη τιμη του!!!

Christos

Παιδια συγνωμη για το off topic αλλα πως γινεται να παραγγηλε qualcomm αφου δεν ειναι μεγαλη εταιρια σαν την samsung,htc,lg??

Γιάννης σε λέω

Η συγκεκριμένη εταιρία λειτουργεί τελικά ως προτρεπτικός παράγοντας να αγοράσεις κινητό samsung, lg, sony και τα λοιπά..

Jason Blackeye

Παιδιά αν έχει κάποιος invite και δε το θέλει ας το στείλει σε εμένα..

P@NOS

Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το κινητό με την πρόσκληση?

Giorgos

Πραγματικά η εξυπνάδα μερικών ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσει. Κλασικός ελληνάρας κλαίγεται για όλα τα υπερκοστολογημένα κινητά, έρχεται η OPO και τους δίνει ποιοτικότατη συσκευή στην μισή τιμή από τις άλλες ναυαρχίδες και γκρινιάζουνε για τον τρόπο που το διαφημίζουν λες και αυτό έχει κάποιο αντίκτυπο στο ίδιο το προϊόν. Καταλάβετε λοιπόν ότι η OPO δεν είναι Samsung και δεν διαθέτει τα εργοστάσια της, ούτε το budget της, ούτε το ανθρώπινο δυναμικό για να παράγει αρκετά γρήγορα συσκευές και να καλύψει την τεράστια ζήτησει που θα είχε το One Plus One και αντί λοιπόν να το κάνει με κανονική αγορά/παραγγελία ανοιχτή σε όλους και να απογοητεύσει χιλιάδες πελάτες που θα έπρεπε να περιμένουν μήνες ολοκληρους για να πάρουν ένα κινητό με hardware που “παλίωνει” με ταχύτατους ρυθμούς το έκανε με τα invites έτσι ώστε οποιος πάρει invite παίρνει και άμεσα συσκευή χωρίς να τον έχει στην αναμονή και να τον στήσει για μήνες. Μπορεί σε εσάς να φαίνεται σαν ασέβεια αυτή η συμπεριφορά αλλά στους υποψήφιους πελάτες της μόνο αυτό δεν είναι. Σκεφτήτε λίγο πριν κράξετε και απολάυστε την τεχνολογία χωρίς γκρίνια..και ένα 10χρονο παιδί θα το καταλάβαινε

sakisq_87

Απο κινεζομαγαζο σε 20 μερες ειναι Ελλαδα.Δεν χρειαζομαστε προσκλησεις.

tasosk

Σακη και εγω απο κινεζικο το πηρα απλα επρεπε να flashαρω την official image της cyanogen μετα παλι γιατι με αυτη τη cyanogen rom που ειχαν πανω δεν δεχοταν τα official updates ota και ειχε και τοσες αχρηστες εφαρμογες προεγκατεστημενες…

Γιάννης σε λέω

@Giorgos εσύ είσαι το 10χρονο παιδί μάλλον. Δε γουστάρουμε εταιρίες που βγάζουν συσκευές με το σταγονόμετρο και απογοητεύουν τους καταναλωτές. Από Κινέζους μόνο Huawei τελικά, μιας και έχει καλές τιμές, επίσημη παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Περιμένουμε και τη Lenovo τώρα που θα κυκλοφορήσει, επιτέλους επίσημα, τις συσκευές της εδώ

manolis

ούτε για πλάκα δεν περιμένω να μπω σε κλήρωση για να έχω την ευκαιρία να αγοράσω μια συσκευή!!! δεν έχω την υπομονή!!!

costas80

Είναι πολύ απλό αν σου έρθει invitation να πάρεις το κινητό και ας μένεις Ελλάδα. Με ένα vpn όπως tunnelbear αλλάζεις την ip ώστε να φαίνεται ότι μπαίνεις από Γερμανία και δίνεις παραγγελία. Διεύθυνση Γερμανίας μπορείς να πάρεις από το mailbox.de και μετά το στέλνουν αυτοί σπίτι σου. Εγώ από κινέζομαγαζο το πήρα και το περιμένω. Προς τι τόσο κράξιμο από και καλά φίλους της τεχνολογίας δεν το καταλαβαίνω. Δε γουστάρεις; μην το παίρνεις. Κανένας δε σε αναγκάζει.

tasosk

κωστα και γω απο κινα το πηρα αλλα χρειαστηκε να φλασαρω την επισημη image μονος μου γιατι αυτη η rom που μου ειχαν βαλει δεν δεχοταν τα updates μεσω ota και ειχε ενα σωρο σαβουρα μεσα που δε μπορουσα να διαγραψω… οποτε flashαρα την επισημη και ησυχασα 🙂

Vasilis P

Για όσους έγραψαν για το ότι δεν στέλνει Ελλάδα…

True, αλλά δεν τους “ενοχλεί” να είσαι απο Ελλάδα. Εγώ πήρα το δικό μου με Invitation κανονικά απο Γερμανία με κανονικά στοιχεία.
Για να το στείλω Ελλάδα χρησιμοποίησα “virtual mailbox” υπηρεσία (mailboxde.com), και το έστειλα από την oneplus εκεί (πήρε 3 ώρες μετά την αποστολή του από την oneplus), και απο εκεί Ελλάδα..

Λογικά υπάρχουν παρόμοιες υπηρεσίες και για άλλες χώρες.

George

Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω μια πρόσκληση που λήγει σε λίγες ώρες.

George

@Jason Στην έστειλα φίλε. Αφορά το 64άρι με το μαύρο καπάκι. Αυτό έχω κι εγώ.Δεν παίζεται το εργαλείο.

nick2010

Ξέρει κανείς αν υπάρχει δικτυακή Κοινότητα Ελληνική για κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής ??

Τελικά ακολούθησα την συμβουλή των παιδιών από δω κ παρήγγειλα το 64αρι μέσω του mailboxde.com.. να δουμε πως κ ποτε θα φτάσει στα χέρια μου…

Από τους κατέχοντες μεσω της θυριδας στη Γερμανία, πόσο χρόνο σας πήρε να παραλαβετε απ τη στιγμη της παραγγελίας στο σαιτ της oneplus ?

rafael

Πραγματικά η εξυπνάδα μερικών ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσει. Κλασικός ελληνάρας κλαίγεται για όλα τα υπερκοστολογημένα κινητά, έρχεται η OPO και τους δίνει ποιοτικότατη συσκευή στην μισή τιμή από τις άλλες ναυαρχίδες και γκρινιάζουνε για τον τρόπο που το διαφημίζουν λες και αυτό έχει κάποιο αντίκτυπο στο ίδιο το προϊόν. Καταλάβετε λοιπόν ότι η OPO δεν είναι Samsung και δεν διαθέτει τα εργοστάσια της, ούτε το budget της, ούτε το ανθρώπινο δυναμικό για να παράγει αρκετά γρήγορα συσκευές και να καλύψει την τεράστια ζήτησει που θα είχε το One Plus One και αντί λοιπόν να το κάνει με κανονική αγορά/παραγγελία ανοιχτή σε όλους και να απογοητεύσει χιλιάδες πελάτες που θα έπρεπε να περιμένουν μήνες ολοκληρους για να πάρουν ένα κινητό με hardware που «παλίωνει» με ταχύτατους ρυθμούς το έκανε με τα invites έτσι ώστε οποιος πάρει invite παίρνει και άμεσα συσκευή χωρίς να τον έχει στην αναμονή και να τον στήσει για μήνες. Μπορεί σε εσάς να φαίνεται σαν ασέβεια αυτή η συμπεριφορά αλλά στους υποψήφιους πελάτες της μόνο αυτό δεν είναι. Σκεφτήτε λίγο πριν κράξετε και απολάυστε την τεχνολογία χωρίς γκρίνια..και ένα 10χρονο παιδί θα το καταλάβαινε επιτελους να ενας αναμεσα μας με πραγματικη αντιληψη..βαριεμαι καθε φορα να… Συνέχεια »

Antonis

Παιδιά εάν βρείτε καμιά ακόμη πρόσκληση στείλτε την και σε εμένα! Thanks 🙂

kostas
Tom

Ποσο ειναι σιγουρο οτι μπορουμε να εμπιστευτουμε το link αυτο Κωστα; Στο λεω επειδη ενδιαφερομαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.