OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

To OnePlus One από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή ήταν ομολογουμένως μια πετυχημένη συσκευή η οποία απέτυχε σε θέμα marketing να πουλήσει όσο θα μπορούσε με το σύστημα των προσκλήσεων το οποίο είχε θεσπιστεί. Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες για τον διάδοχό του OnePlus 2.

Οι πληροφορίες λένε ότι η OnePlus θέλει να φτιάξει μια συσκευή η οποία θα έχει περισσότερες επιλογές για το πίσω καπάκι εκτός από Bamboo που έχουμε δει μέχρι τώρα, θα έχει ξύλο, denim και Kevlar. Οι ίδιες πηγές λένε ότι η OnePlus θέλει να κρατήσει την τιμή κάτω από 500 δολάρια, που σημαίνει ότι είναι πιο ακριβό από το OnePlus One, αλλά και πάλι πιο οικονομικό από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες των μεγάλων ονομάτων εκτός Κίνας

Επίσης λέγεται ότι από άποψη hardware η OnePlus θα μας εκπλήξει με τα χαρακτηριστικά που θα δούμε αλλά το θέμα είναι να βρει έναν καλύτερο τρόπο να διαθέσει τη ναυαρχίδα της στην αγορά.

Από προηγούμενες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι η εταιρεία ετοιμάζει όντως το OnePlus 2 αλλά το μόνο που έχει ακουστεί είναι ότι η οθόνη θα είναι κάτω από 5.5 ίντσες. Όσο περνάει ο καιρός λογικά θα βλέπουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες να διαρρέουν αλλά μέχρι τότε έχουμε κάποιες concept φωτογραφίες της συσκευής.

Update: H OnePlus πόσταρε το παρακάτω teaser στο λογαριασμό της στο Weibo το οποίο στα Αγγλικά λέει “The theory of evolution applies to all things in the world, including technological devices, so stayed tuned” και προφανώς είναι teaser για νέα συσκευή. Βέβαια δεν είμαστε εντελώς σίγουροι ότι πρόκειται για τον διάδοχο του OnePlus One, διότι όπως από τη Jolla αντί να δούμε νέο smartphone, είδαμε tablet, έτσι και η OnePlus ίσως έχει να παρουσιάσει κάτι άλλο.

oneplus 2 rumors, OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

oneplus 2 rumors, OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

oneplus 2 rumors, OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

oneplus 2 rumors, OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

oneplus 2 rumors, OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

oneplus 2 rumors, OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

oneplus 2 rumors, OnePlus 2, πρώτες φήμες και concepts [update:+teaser]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeoChios

Tέλειo…..wallpaper. το θέλω!!!!

stelios90

Ομορφούλι 🙂

GeoChios
LeonTamb
Dimitris

Μπράβο παιδιά για το wallpaper!!!

Tasos

Όπως είδαμε το πρώτο θα δούμε και αυτό…

nick2010

Γενικά είχα μία φοβία για τα κινέζικα, αλλά αυτό το OnePlus One που με συντροφεύει εδώ και τρεις μήνες μ’ έχει κάνει να αναθεωρήσω πλήρως για τις επιφυλάξεις μου.

Μιλάμε για ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ ποιότητα συσκευής, κόντρα στα ίσα με τα θηρία του χώρου. Λίγο καλύτερη πολιτική διάθεσης να είχε (αν και κατανοώ ότι ποιότητα και ποσότητα σπανίως πάνε μαζί), θα μιλάγαμε τώρα για τον τέταρτο του χώρου…

Προφανώς και θα ψάξω σοβαρά το ενδεχόμενο το επόμενο android μου να είναι το Two. Και μόνο το γεγονός ότι θα μικρύνουν λίγο οι διαστάσεις είναι λίαν δελεαστικό…

Tom

Αν ειναι 5.2 ιντσες στα 400 ευρω με ευρεια διαθεση και οχι με συστημα προσκλησεων το πηρα day one.

smp

Και εγω εχω το oneplus
Kαι εννοειται οτι με ενδιαφερει το two,
αν και οι διαστασεις το one μου ειναι μια χαρα (υποκειμενικο)
Αν βγαλουν το one με 8πυρηνες…..
o weahhhhhhhh

vasilis

Για να δούμε τι θα γίνει με το 2, ελπίζω να μην πάει άπατο σαν το 1 που δεν μπορούσες να το πάρεις με τίποτα στην κανονική τιμή.
Προχθές μου ήρθε Invite αλλά πήγε χαμένο… τι να το κάνω τώρα που υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα και πιο φθηνά.

nikoss

vasilis τι εννοείς; σε τι τιμή παίζει μέσω invite?

Iakovos

@vasilis

Άπατο? Σοβαρα τωρα? Και στα 2 pre orders που εκανε η εταιρεια εγινε ο χα-μος!
Εχει πουλησει παρα πολλα κομματια και εχει ηδη πολυ δυνατες κοινοτητες σε ολον τον κοσμο..
Επισης τι εννοεις κανονικη τιμη? Η τιμη ειναι μια (για το 64gb μοντελο): κατι λιγοτερο απο 300 ευρω + 25 ευρω μεταφορικα..

Τελος θα ηθελα πολυ να μου πεις ποια κινητα ειναι καλυτερα ΚΑΙ φθηνοτερα απο το oneplus one αυτη τη στιγμη..

vasilis

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…
Huawei honor 6,xiaomi mi4,meizu mx4,lenovo vibe,ZTE z7 max και mini ,LG g3 340 ευρώ…Μην πω για το LG g2.
Και τα πιο πολλά με sd card και dual sim.
Όσο για την τιμή στην αρχή που άξιζε δεν μπορούσες να το βρεις από την επίσημη εταιρεία που ήταν και 349 δολάρια το 64αρι, τώρα που μπορείς και μου ήρθε και invite είναι αργά.
Αν θα έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα το LG g3 με λίγα λεφτά παραπάνω και πιο μικρό σε διαστάσεις η το Huawei honor 6 για να τα έχω όλα dual sim,sd card και οκταπύρινο με υπέρυθρες για τηλεκοντρόλ.
Άσχετο αλλά πήρα το galaxy s5 με 380 δολάρια από το aliexpress στο shopping festival τις 11.11 τρελές προσφορές και ένα xiaomi mi 3 στα 180 δολάρια που πιθανόν θα πουλήσω.

Iakovos

To oneplus one ειναι ενα developer’s phone με custom Rom απο τη μαμα του, για χρηστες που γουσταρουν να “πειραζουν” το κινητο τους, κατι το οποιο προφανως και δεν εισαι απο οτι καταλαβα..

Καλη διασκεδαση με το bloatware της Samsung, και την -μονιμως μπουκωμενη απο αχρηστες εφαρμογες που τρεχουν στο background – Ram του. Α και τσεκαρε λιγο ποσα GB χωρου αγορασες και ποσα ουσιαστικα μπορεις να χρησιμοποιησεις..
Οσο για τα υπολοιπα κινεζικα που ανεφερες, συμφωνω στις χαμηλες τιμες αλλα οχι οτι κοντραρουν και το One. Το LG G3 θελει να λιωσεις στο διαβασμα για να του κανεις ενα απλο root, ωστε να ευχαριστηθεις πραγματικα καθε ευρω που εσκασες και οχι απλα το 1/5 των πραγματικων δυνατοτητων του κινητου.

Τελος για να μην γινομαι κουραστικος, χαιρομαι που δεν αγορασες το one plus one, διοτι θα πηγαινε πραγματικα χαμενο..

rafael

παιδια νομιζω πριν κρινουμε κατι μια εταιρια και γενικα οτιδηποτε δεν το κανουμε μονοι μας να ειμαστε λιγοτερο επιθετικοι. η εταιρια το εφτιαξε , δεν εχει τη δυναμικη για μαζικες παραγωγες…εξου και κοι οι προσκλησεις. τα πραγματα μπορει να φτιαξουν παρακατω αλλα μπορει και οχι….λετε να θελι να πουλησει και να μην δινει….δεν μπορει…δεν εχει τη δυναμικη να παραγειλει απειρα κομματια…..ειναι σαν να ζητας απο ενα μαγαζακι της γειτονιας να παραγγελνει σα το ζαρα

vasilis

Δεν θα το έλεγα, είμαι με Android lollipop cyanogen mod 12 2 εβδομάδες, δεν είναι και τίποτα… βάζεις costume recovery πετάς το zip μέσα και περνάς ότι rom θες, έχει τρελή υποστήριξη το s5 στο xda.
Όσο για το αν μπορούσε να καλύψει demand ,μπορούσε και πάρα μπορούσε περιορισμένα βέβαια, πως γίνετε να μην έπαιρνες invite και όλοι οι third party sellers να είναι full stock από one plus one αλλά με 400 δολάρια +.
Όπως και να έχει ήταν καλό τηλέφωνο αν μπορούσες να το πάρεις πριν 5-6 μήνες στην κανονική τιμή 349 δολάρια για το 64αρι.
Το μόνο που με χάλαγε ήταν τα μεγάλα bezel και τα on screen buttons, αλλά όλα τα άλλα καλούδια υπερκαλύπτουν αυτά τα δύο προσωπικά μείον.

vasilis

Όσο για τον αποθηκευτικό χώρο που ξέχασα να απαντήσω απο τα 16 έχει 12gb ελέυθερο 64gb στην κάρτα sd και αν θέλω βάζω και 128 κάρτα και άλλα 50gb δωρεάν στο dropbox απο την samsung για 3 χρόνια σύνολο 120Gb πάνω κάτω, δεν νομίζω να θέλω περισότερο…
Για την ραμ έχεις δίκιο με touchwiz και official rom τρώει 1.1 με 1.3 gb απο 1.6 gb του τηλεφώνου γιατί τρώει 400mb το σύστημα της samsung, έλεος δηλαδή! όχι ότι καθυστερέι το τηλέφωνο σφαίρα πάει αλλα και πάλι πολύ ραμ τρώει.
Γιαυτό έχω την CM12 που τρώει μόνο 400-600 mb και έχω άλλο ένα 1.5gb ελέυθερη ραμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.