OnePlus One 64GB διαγωνισμός

Απόψε στις 21:00 το βράδυ ολοκληρώνεται ο πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός του Techblog με δώρο το υπερτούμπανο smartphone OnePlus One 64GB στο μοναδικό χρώμα sandstone black. Το Techblog εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphones και σας δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσετε!

Update: Η κλήρωση για τον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 2113 με ψευδώνυμο ‘msdxy’. Ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του super δώρου! Το βίντεο της κλήρωσης ανεβαίνει αυτή τη στιγμή και θα είναι σε λίγο διαθέσιμο εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Μακάρι να είχαμε μια ντουζίνα ακόμα να μοιράζαμε!

Ακολουθήστε τα 3 βήματα στο άρθρο του διαγωνισμού και ξεκινήστε δυνατά τη νέα χρονιά με το OnePlus One 64GB! • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό εδώ!

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
OnePlus One 64GB giveaway, OnePlus One 64GB διαγωνισμός

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear LG Διαγωνισμοί τεχνολογίας

LG TONE Free FN7 earbuds: Σούπερ διαγωνισμός στο Instagram

Super διαγωνισμός στο Instagram από το Techblog με δώρο τα εξελιγμένα τεχνολογικά ασύρματα ακουστικά LG TONE Free FN7.

Smartphones featured Διαγωνισμοί τεχνολογίας TCL

TCL 20 5G Giveaway: Κερδίστε το νέο 5G smartphone

Συνεχίζουμε δυνατά με δώρα συσκευές τεχνολογίας και το επόμενο giveaway ξεκινάει σήμερα στο Instagram με δώρο το 5G smartphone, TCL 20 5G.

Gear Διαγωνισμοί τεχνολογίας

PlayStation 5 Digital TRELOS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

TRELOS διαγωνισμός από το Techblog με δώρο το PlayStation 5 Digital. Δείτε το βίντεο στο YouTube και δηλώστε συμμετοχή!

Smartphones Διαγωνισμοί τεχνολογίας GERMANOS

Κερδίστε το κορυφαίο SAMSUNG Galaxy S21+ 5G, αξίας 1.099€, από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το κορυφαίο smartphone SAMSUNG Galaxy S21+ 5G, αξίας 1.099€, στα 128GB, σε μαύρο χρώμα, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Techblog ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.