OnePlus One, λύθηκε το πρόβλημα με το λογισμικο, από αύριο η αποστολή του

Εχθές μάθαμε ότι το OnePlus One θα καθυστερήσει καθώς κρίθηκε αναγκαίο να διορθωθεί ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το περιβόητο OpenSSL και το «Heartbleed» Bug. Η Cyanogen, developer του firmware του OnePlus One, αποφάσισε ότι το bug πρέπει να διορθωθεί πριν γίνει η αποστολή των συσκευών στους τυχερούς χρήστες που έχουν την πρόσκληση.

Ωστόσο αυτό το νέο firmware έπρεπε να δοκιμαστεί και να πιστοποιηθεί πριν κυκλοφορήσει και για αυτό τον λόγο η καθυστέρηση ήταν αναπόφευκτη.

Το πρόβλημα λύθηκε και η συσκευή που μαγνήτισε τα βλέμματα όταν ανακοινώθηκε επίσημα, θα ξεκινήσει να αποστέλλεται κανονικά από αύριο.

Η OnePlus σχολίασε: «Αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την αποστολή των συσκευών για να είμαστε σίγουροι ότι το software ήταν ασφαλές και ότι θα παρείχε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη. Η ομάδα του Cyanogen δούλεψε πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά και τα προβλήματα με το Open SSL έχουν ήδη λυθεί. Οι πρώτες συσκευές θα έχουν αποσταλεί αύριο ήδη».

Το OnePlus One αποκαλύφθηκε επίσημα στις 23 Απριλίου και έρχεται με πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε πολύ χαμηλή τιμή. Η συσκευή θα έχει quad-core Snapdragon 801 8974-AC χρονισμένο στα 2.5 GHz, 3 GB RAM και 3100 mAh μπαταρία.

Για εσάς που δεν έχετε προσκλήσεις αλλά θέλετε να αποκτήσετε τη συσκευή υπάρχει λύση αλλά θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω.

OnePlus One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, OnePlus One, λύθηκε το πρόβλημα με το λογισμικο, από αύριο η αποστολή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ElexorienGR

Μια χαρά η OnePlus. 2 μέρες καθυστέρηση είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό για να αποσταλλεί τελικά στους πελάτες ένα σωστό προϊόν.
Που είναι τώρα οι χθεσινοί που έσπευσαν να θάψουν κινητό και εταιρεία να κάνουν κάνα σχόλιο…;

vasilis

Τώρα και που το λύσανε πέρασε η μπογιά του, σε 20 μέρες βγαίνει το ZTE z7 με snap dragon 805 και τιμή 450$ λίγα περισότερα δηλαδή απο όσο δίνουν το 1 + 1.
Και στις 24 το honor 6…

KAFROS

Μη βιάζεστε γιατί μπορεί αύριο να θυμηθούν κάτι άλλο και να παγωσουν οι αποστολές. Ας αποδείξουν πρώτα ότι είναι σοβαρή εταιρία (που δεν το βλεπω με τις κινήσεις που κάνουν) και εδώ είμαστε να αναθεωρησουμε όταν το δούμε στα ράφια με τιμή πώλησης επίσημα.

ElexorienGR

@vasilis $450;;; To OnePlus ξεκινάει από $249!

@KAFROS Συμφωνώ. Περιμένουμε και βλέπουμε. Προς το παρόν, η τιμή δεν είναι αρκετή για να βγάλουμε καλό συμπέρασμα για την εταιρεία και το προϊόν αλλά και 1-2 καθυστερήσεις δεν είναι αρκετές για να την βγάλουμε σκάρτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.