OnePlus One, τι γίνεται όταν μπει στο νερό;

Το OnePlus One έκανε το ντεμπούτο του τέλη Απριλίου και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο. Μας εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά του που βρίσκουμε σε ναυαρχίδες αξίας 600 ευρώ και άνω σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του (6GB €269). Ωστόσο, η συσκευή δεν είχε IP67 πιστοποίηση όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy S5 που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που είστε ένας από τους τυχερούς που πήραν πρόσκληση και το κινητό πέσει στο νερό;

Όπως είδαμε το κινητό αντέχει σε κάποιες σταγόνες βροχής και σε πολύ μικρό βάθος για λίγα δευτερόλεπτα πράγμα που σημαίνει ότι σε κάποιο ατύχημα μπορεί να επιβιώσει. Όμως, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια πιστοποίηση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί σε κάθε περίπτωση ή σε κάθε “βασανιστήριο”.

OnePlus One, Με οθόνη 5.5″ Full HD, Snapdragon 801, 3GB RAM, 13MP κάμερα και τιμή 269 ευρώ

, OnePlus One, τι γίνεται όταν μπει στο νερό;

, OnePlus One, τι γίνεται όταν μπει στο νερό;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αρκετά καλή δουλειά έχουν κάνει με την συσκευη (ποιοτικά/κατασκευαστικά) κρίμα που έχει ελάχιστη διαθεσιμότητα……….

+ καλά με τη camera τραβούσε ο τυπάς συνέχεια refocusing χωρίς λόγο, εναλλαγή στο exposure χωρίς λόγο και που νάνε γενικός ένα έλεος…………… τραβάμε που τραβάμε video μην το κάνουμε με camera των 10 ευρώ…. εδώ το xperia p που είχα παλιότερα τραβούσε ποιο ομαλά…….

nikos

Μα δεν νομίζω να χρειάζεται κανείς την αδιαβροχοποίηση για παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα ώστε αν σου πέσει στο νερό και βραχεί να μην πάθει κάτι.Εμένα πάντως αυτό μου αρκεί.Τώρα αν κάποιος θέλει να τραβάει φωτογραφίες κάτω από το νερό τότε ας πάρει κανένα με πιστοποίηση IP

Manos Vs

Οθονη γυαλιζει αρκετα και δεν εχει και ηλιο, καθως και η καμερα πολυ κακη.

Δημήτρης

Ο τρελός ξυπόλητος φίλος μας έπρεπε να μας δείξει τι απέγιναν μετά το ηχείο και το μικρόφωνο.αυτές είναι οι κλασικές ζημιές . με γλυκό νερό κατα τα άλλα όλα μπορεί να αντέξουν απο λίγα λεπτά έως να μη σου βγάλουν κανένα πρόβλημα. Το note που είχα μια φορά και ένα καιρό είχε γίνει λουτσα 2 φορές χωρίς να πάθει τίποτα ουσιαστικό . Τη μία είχε φάει ολόκληρη κανάτα νερο σε καφετέρια και τη δεύτερη έπεσε σε μια λούμπα στη δουλειά.στο πρώτο ατύχημα μόνο είχε θέμα το ηχείο.

Manos Vs

Δημητρης, πραγματι. Και το OG μου ειχε αντεξει ενα μεγαλο μπουκαλι μπυρα. :-p

Alexis

Mano εννοείς optimus G?

Darth

edit: τωρα είδα ότι τραβούσε με κινιτο ο τυπάς (HTC M8) so των συγχωρούμε :p

killbillgr

Νομίζω τα λεφτά 💰 του τα αξίζει σε αυτήν την εποχή είναι πολύ καλή επιλογή για τόσα λεφτά 💰 που τα συναντάς όπως λέει και το άρθρο σε 600+€ . Τίμια τα λεφτά 💰 του για ακόμα μία άλλη φορά.

Κωνσταντίνος

Τα λεφτά τα αξίζει σίγουρα. Το θέμα είναι θα είναι ποτέ διαθέσιμο? Εκεί είναι το πραγματικό ερώτημα που υπάρχει…

Evangelos

Αν δεν το εχετε πιασει στα χερια σας μην βιαζεστε να πειτε οτι σας κατεβαινει. Το One εχει την τελευταια καμερα Sony Xmor και βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες και βιντεο. Δειτε καλυτερα τα specs στο gsmarena και συγκρινετε αν ειναι καλυτερο απο ολα τα επομενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.